Savon Sanomien blogi: Nonstop on nyt pop avoimissa opinnoissa

15.09.2021   Uutiset

Korkeakoulujen toimintaa ohjaa entistä vahvemmin jatkuvan oppimisen näkökulma. Tavoitteena on mahdollistaa opiskelu niin, että itse kukin voi edetä opinnoissa tavoitteidensa ja elämäntilanteensa mukaan – tutkintoon tähtäävissä koulutuksissa toki opetussuunnitelman ja opiskeluoikeuden asettamissa rajoissa.

– Puhutaan opiskelun personoinnista. Joustavat personoidut ratkaisut mahdollistavat monille osaamisen kehittämisen ja uudistamisen muun muassa työn ohessa, kirjoittaa koulutusasiantuntija Marja Kopeli Savon Sanomien Liikettä liiketoimintaan -blogissa.

Savonian juuri avautuvat avoimet yamk-nonstop-kurssit ovat yksi joustavan opiskelun mahdollisuus niille, joita kiinnostaa osaamisen kehittäminen sen jälkeen, kun on jo suorittanut yhden korkeakoulututkinnon. Yamk-tutkinto-opiskelijaksi pääseminen edellyttää kahden vuoden työkokemusta amk-tutkinnon jälkeen. Avoimia verkko-opintoja voi kuitenkin alkaa opiskella vaikkapa heti amk-koulutuksen jälkeen, samalla kun kerryttää vaadittavaa työkokemusta.

Lue lisää: https://blogit.savonsanomat.fi/liiketta-liiketoimintaan/nonstop-on-nyt-pop-avoimissa-opinnoissa/