Savon Sanomien blogi: Nonstop on nyt pop avoimissa opinnoissa

Korkeakoulujen toimintaa ohjaa entistä vahvemmin jatkuvan oppimisen näkökulma. Tavoitteena on mahdollistaa opiskelu niin, että itse kukin voi edetä opinnoissa tavoitteidensa ja elämäntilanteensa mukaan – tutkintoon tähtäävissä koulutuksissa toki opetussuunnitelman ja opiskeluoikeuden asettamissa rajoissa.

– Puhutaan opiskelun personoinnista. Joustavat personoidut ratkaisut mahdollistavat monille osaamisen kehittämisen ja uudistamisen muun muassa työn ohessa, kirjoittaa koulutusasiantuntija Marja Kopeli Savon Sanomien Liikettä liiketoimintaan -blogissa.

Savonian juuri avautuvat avoimet yamk-nonstop-kurssit ovat yksi joustavan opiskelun mahdollisuus niille, joita kiinnostaa osaamisen kehittäminen sen jälkeen, kun on jo suorittanut yhden korkeakoulututkinnon. Yamk-tutkinto-opiskelijaksi pääseminen edellyttää kahden vuoden työkokemusta amk-tutkinnon jälkeen. Avoimia verkko-opintoja voi kuitenkin alkaa opiskella vaikkapa heti amk-koulutuksen jälkeen, samalla kun kerryttää vaadittavaa työkokemusta.

Lue lisää: https://blogit.savonsanomat.fi/liiketta-liiketoimintaan/nonstop-on-nyt-pop-avoimissa-opinnoissa/