Savonia

Savonia muuttaa maailmaa – Tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintamme on nyt entistä näkyvämpää

#SavoniaAMK
#SavoniaUAS

Savonia-ammattikorkeakoulun tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminta tähtää kohti vastuullisesti vaikuttavampaa yhteiskuntaa. Toimimme kestävän kasvun kumppanina ja osaamisen varmistajana elinkeinojen murroksessa.

TKI-toimintamme on työelämälähtöisiä tutkimus- ja kehittämistyön projekteja sekä tutkimushankkeita, joita toteutetaan alueellisissa, kansallisissa ja kansainvälisissä verkostoissa.

TKI-työssä etsitään innovatiivisia ratkaisuja, kehitetään toimintamalleja, tuotetaan uutta soveltavaa tietoa sekä uudistetaan osaamista ja rakennetaan yhteistyöverkostoja. Kaikissa näissä projekteissa työskentelee suuri joukko eri alojen huippuasiantuntijoita.

Nyt tälle kaikelle uraauurtavalle tki-toiminnalle on luotu oma verkkosivunsa. Pääset tutustumaan sivustoon klikkaamalla tästä.

– Savonian TKI-toiminta on yksi maakuntamme innovaatiovetureista. Haluamme olla vastuullisesti vaikuttavin korkeakoulu. Tuotamme ratkaisuja kestävyyshaasteisiin, edistämme kestävää kehitystä ja varaudumme ilmastonmuutoksen sekä luontokadon vaikutuksiin. Tästä syystä TKI-työssämme tuotamme lisää tietoa muun muassa puhtaammista energiamuodoista sekä ravinnontuotannosta, joka noudattaa kestävän kehityksen periaatteita. Uuden sivuston myötä pääsemme esittelemään maailmaa muuttavia innovaatioitamme, kertoo viestintä- ja vaikuttavuusjohtaja Anne Heikkinen.