Opiskelijoita Kampussydämessä.

Savonia on jälleen yksi Suomen parhaista työpaikoista

#SavoniaAMK

Savonia-ammattikorkeakoulu on sijoittunut neljännelle sijalle Great Place to Work® -instituutin Suomen Parhaat Työpaikat -tutkimuksen suurten yritysten sarjassa.  

– Olemme erittäin iloisia ja ylpeitä sijoituksestamme Suomen Parhaat Työpaikat -listalla, mutta vieläkin tärkeämpää on se määrätietoinen työ, jota teemme yhdessä joka päivä entistäkin paremman korkeakouluyhteisön puolesta. Uskomme, että samalla luomme edellytykset olla opiskelijoillemme Great Place to Learn, toteaa rehtori Mervi Vidgrén.

Great Place to Work® julkaisee vuosittain listan Suomen Parhaista Työpaikoista kokoluokittain. Lista perustuu henkilöstötutkimuksella mitattuun työntekijäkokemukseen jokaisessa listan organisaatiossa, eikä listasijoitusta voi ostaa.

Tutkimus pohjautuu Great Place to Workin hyvän työpaikan määritelmään: hyvä työpaikka on sellainen, jossa työntekijät luottavat organisaationsa johtoon, ovat ylpeitä siitä, mitä tekevät ja nauttivat työkavereidensa kanssa työskentelystä.

Great Place to Work on kansainvälisesti tunnettu kehittämistyökalu, jonka Savonia on valinnut työyhteisön toiminta- ja johtamiskulttuurin pohjaksi.