Savonia on osa Kuopio Health -osuuskuntaa

Kuopio Healthin tavoitteena on yhdistää yritykset, tutkimus, koulutus ja alueen huippuosaaminen. Kuopio Health -osuuskunta on alueen kasvua tukeva verkosto, joka on sitoutunut edistämään hyvinvoinnin, elintarvikealan sekä terveysteknologian osaamista, tutkimusta, elinkeinoelämää ja terveysalan tietoisuutta.

Kuopio Health on innovaatioekosysteemi ja alueen toimijoiden vahva osoitus siitä, että täällä uskotaan yhteistyöhön, sekä ennakkoluulottomaan toimintaympäristön kehittämiseen. Kuopio Healthin jäsenet löydät verkkosivuiltamme osoitteessa www.kuopiohealth.fi.

Savonia-ammattikorkeakoulu on yksi Kuopio Healthin osuuskunnan jäsenistä. Tämä mahdollistaa Kuopio Healthin palveluiden ja näkyvyyden hyödyntämisen jokaiselle Savonian toimijalle. Tulevaisuudessa toivomme tekevämme myös entistä tiiviimpää yhteistyötä sen eteen, että tutkimus, koulutus, yrityspalvelut, opiskelijat ja yritykset löytävät toisensa.

Toivomme sytyttävämme kipinän, jonka avulla syntyy uusia ajatuksia ja ideoita. Työkaluna tässä työssä toimivat yhteiset tapahtumat, yhteiskehittämisen työpajat, sekä Kuopio Healthin verkkosivut.

Kuopio Healthin verkkosivujen tavoitteena on viestiä alueemme huippuosaamisesta tiedottaa jäsenten menestystarinoista ja alan ajankohtaisista uutisista. Haluamme myös tuoda esiin Kuopio Healthin omia tapahtumia, sekä alan muita tapahtumia.

Kuopio Health järjestää jäsenilleen monipuolisia koulutuksia, tapahtumia ja yhteiskehittämisen työpajoja. Järjestämme myös kaikille avoimia tapahtumia, joissa osanottojajoukko on parhaimmillaan kansainvälinen. Savonian toimijoilta toivomme tapahtumiin TKI- ja koulutusnäkökulmaa, sekä analyyttista ajattelua. Haluamme olla myös esittelemässä alueen osaamista Kuopio Health -brändin alla. Tästä
hyvänä esimerkkinä meidän virtuaalimessuosastomme HIMMS & Health 2.0. -tapahtumassa.

Haluatko tietää lisää? Toivomme, että käytät kaksi minuuttia ajastasi ja käyt tutustumassa Kuopio Healthin verkkosivuihin osoitteessa www.kuopiohealth.fi ja pohdit, miten Kuopio Health voisi parhaiten palvella juuri sinua ja kuinka voisit hyödyntää meitä omien tavoitteidesi saavuttamisessa.