Savonia saavutti jälleen Great Place to Work -sertifioinnin!

Savonia-ammattikorkeakoulu on uusinut kolmannen kerran Great Place to Work -sertifiointinsa tuoreen henkilöstötutkimuksen perusteella. – Olemme matkalla kohti Suomen parasta korkeakouluyhteisöä, iloitsee hallinto- ja henkilöstöjohtaja Päivi Diov. 

Great Place to Work on kansainvälisesti tunnettu kehittämistyökalu, jonka Savonia on valinnut työyhteisön toiminta- ja johtamiskulttuurin pohjaksi. Savonian vastausprosentti henkilöstötutkimuksessa oli huikean hyvä: 78 prosenttia. Vastaajista 89 prosenttia pitää Savoniaa kokonaisuudessaan hyvänä työpaikkana. 

– Visiomme on olla vastuullisesti vaikuttavin ammattikorkeakoulu 2030. Great Place to Work –yhteistyömme on saanut meidät oivaltamaan onnistumisten näkyväksi tekemisen merkityksen motivoinnin lähteenä ja kiitoksena esimerkillisestä työstä. Sijoituksemme Suomen Parhaiden työpaikkojen joukossa selviää myöhemmin keväällä eli vielä saamme hetken jännittää, olemmeko säilyttäneet paikkamme Suomen neljänneksi parhaana työpaikkana, Diov kertoo.  

Sertifiointi on kansallisesti ja maailmanlaajuisesti tunnettu tunnustus yritysten hyvästä työntekijäkokemuksesta. Savonia sai ensimmäisenä korkeakouluna Suomessa Great Place to Work –sertifikaatin kaudelle 2020-2021. Savonia on osallistunut Suomen paras työpaikka –kehittämisohjelmaan suurten yritysten sarjassa, jossa ovat yli 500 työntekijän organisaatiot.

Lisätietoja:

Päivi Diov, hallinto- ja henkilöstöjohtaja
paivi.diov@savonia.fi
044 7856030