SavoniaCS-joukkueelle kultaa Educational Masters Major CS:GO -turnauksessa

#SavoniaAMK

Savonian opiskelijoista muodostuva SavoniaCS -joukkue kirkasti viime syksyisen hopeansa kullaksi kevään korkeakoulujen Educational Masters Major CS:GO -turnauksessa. Joukkueen kapteenina toimii ohjelmistotekniikan opiskelija Joonas Vaija. Joukkueen jäsenet ovat Joel Naskali, Eetu Huupponen, Olli-Matti Niskanen, Jiri Ryyppö ja Riku Villikka.

Finaali pidettiin jo toukokuussa, mutta viralliset mitalikahvit järjestettiin Savonian Microkadun kampuksella 28. syyskuuta.
Savonian joukkueen kanssa palkinnosta kilpaili 19 joukkuetta, jotka edustivat 16 eri korkeakoulua.

Savonian CS-joukkueen 2022 kolme jäsentä.
Mitalikahveilla olivat Joonas Vaija, Joel Naskali ja Eetu Huupponen. Mestaruusjoukkueesta paikan päälle eivät päässeet Olli-Matti Niskanen, Jiri Ryyppö ja Riku Villikka.

E-urheilu vaatii pelaajilta paljon, mutta kun on tarpeeksi hyvä, ei joukkueen omia treenejä välttämättä tarvitse järjestää.

– Me ei itse asiassa kauheasti treenattu. Pelattiin muutaman kerran porukassa ja katsottiin, että mihin se riittää. Emme ole kaiki tunteneet toisiamme kauhean kauan ja kaikilla meillä omat porukat, missä pelata. Finaalivastustajamme oli kuulemma harjoitellut enemmänkin, Joonas Vaija kommentoi hymyillen.

– Lahjattomat treenaa, komppaa Riku Villikka.