Tiede, taide ja talous kohtaavat Kolilla

Millaista elämäsi on ja millaista haluaisit sen olevan?

Ilmastonmuutos, luontokato ja muut globaalit kriisit muuttavat tulevaisuuttamme odottamattomalla tavalla. Maailma on jättimäisten haasteiden edessä, mutta onneksi myös mahdollisten ratkaisujen äärellä.

Onko sivistys ratkaisu näiden viheliäisten kriisien hallintaan?  Miten tiede, taide, koulutus ja yhteisöllinen toiminta rakentavat sivistyksen uutta tulemista? Kolin Kohtaaminen huipulla -seminaarissa ja työpajoissa ei hyväksytä ajatusta, että emme voisi vaikuttaa kehityksen kulkuun.

Kolilla tiede ja taide kohtaavat myös taloudellisen ulottuvuuden eli osuustoiminnan. Kyseessä on liiketoiminta, jonka tehtävänä ei ole maksimoida voittoa vaan jäsenelleen tuottamaa hyötyä. Kestävän kehityksen rakentaminen on luontevasti tällainen hyöty.

Kohtaaminen huipulla on osa EU:n komission Euroopan tulevaisuuskonferenssin tapahtumasarjaa ja Saimaa-ilmiö Goes Bauhaus -toimintaa. Tapahtuman järjestävät Itä-Suomen yliopisto, Savonia-ammattikorkeakoulu, Taideyliopisto, Osuustoimintakeskus Pellervo, Taiteen edistämiskeskus, Savonlinnan Musiikkiakatemia ja Luovan alan osuuskunta Lilith.

Yhteistyössä mukana Europe Direct – Euroopan komission tiedotusverkosto.

Lue lisä ja ilmoittaudu mukaan: https://kohtaaminenhuipulla.fi/

Lisätietoja:

Jyri Wuorisalo
Savonia-ammattikorkeakoulu
044 785 6914
jyri.wuorisalo(@)savonia.fi