Tule harrastaamaan musiikkia harjoituskouluumme

10.08.2021   Uutiset

Savonian musiikkipedagogiopiskelijat etsivät harjoitusoppilaita MusiTa-harjoituskouluun! Musiikkipedagogiopiskelijat harjoittelevat musiikin opettamista harjoitusoppilaiden avulla sekä klassisessa musiikissa että rytmimusiikissa.

Harjoituskoulussa on mahdollista opiskella eri instrumentteja ja harjoitusoppilaat voivat olla joko vasta-alkajia tai tutun soittimen pariin palaavia harrastajia. Jokaisella musiikkipedagogiopiskelijalla on ohjaava opettaja, joka valvoo ja ohjaa opetusta.

Lukuvuodelle 2021-2022 haettavia instrumentteja ovat muun muassa piano, viulu, sello, kontrabasso, huilu, harmonikka, lyömäsoittimet, rummut, sähkökitara, sähköbasso ja rytmilaulu sekä klassinen laulu.

Haku päättyy 15.8. ja harjoitusoppilaat valitaan lukuvuodeksi kerrallaan. Opetus alkaa syyskuun aikana ja kestää toukokuun puoleen väliin saakka. Harjoitusoppilaiksi voivat hakea sekä vasta-alkajat että aiemmin soittoa/laulua harrastaneet.

Osassa instrumentteja järjestetään valintakoe. Harjoitusoppilaan tulee olla vähintään 5-vuotias, lauluun vähintään 15-vuotias. Yläikärajaa ei ole.

Opetusharjoittelija pitää harjoitusoppilailleen lukuvuoden aikana 30-60 min opetusta/viikko 25 viikon ajan joko Kuopion Musiikkikeskuksella tai Kotkankallion harjoitustiloissa.

Hakulomakkeeseen pääset klikkaamalla tästä.

Lukuvuosimaksu on 360 €/hlö.
Laskutus syys- ja kevätlukukauden alkaessa. Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Lisätiedot:
Terhi Rissanen, p. 044 7855 835, terhi.rissanen@savonia.fi