Tuparit uudistuneessa Iisalmen kampuskirjastossa


Iisalmen kampuksen kampuskirjasto sai kesän aikana uuden, valoisen ilmeen. Asiakaspalvelupiste uudistettiin ja korkeat, puunväriset kirjahyllyt vaihdettiin matalampiin valkoisiin hyllyihin, jolloin tilaan saatiin avaruutta ja valoa. Myös kirjaston muu kalustus vaihdettiin vastaamaan paremmin asiakkaiden tarpeita; tilassa on nyt erilaisia istuinryhmiä monenlaiseen opiskeluun ja oleskeluun.  

Uudistusta juhlistettiin asiakkaiden kanssa kirjastossa syyskuun alussa pidettyjen tupareiden merkeissä. Tuutorit pitivät omaa pistettä aulassa ja myös opiskelijakunta SAVOTTA rantautui päiväksi Iisalmeen omalla palvelupisteellään, joten aulassa ja kirjastossa oli päivän aikana reippaasti pöhinää.

Onnenpyörä saapui Kuopiosta klo 9 ja sitä oli kirjastossa jo odottamassa liuta opiskelijoita. Pyöräyttelijöitä riittikin runsain määrin koko päiväksi. Eikä ihme; palkinnot olivat haluttuja ja jokaisella pyöräytyksellä voitti joko pastilleja, haalarimerkin, huulirasvan, siemenkynän, tikkarin, purkkaa tai avainnauhan. Yllätyssektorilla palkintoina oli lakuja, Savonian hattuja ja hunajaa, joista tavoitelluimmaksi palkinnoksi nousi Savonian hattu.

Myös arpalipukkeita täytetiin tiuhaan. Pääpalkinnon eli korillisen Savonian tuotteita voitti sosionomiopiskelija Jennica. Lohdutuspalkintona arvottiin lakuja ja hunajaa.

Onnea kaikille voittajille ja kiitos ja kumarrus kävijöille – kylläpä oli rattoisa päivä!

Kuvia tupareista.

Anne Mikkanen
Informaatikko, Kirjasto- ja tietopalvelut
Savonia-ammattikorkeakoulu