Mainos ja graafinen design

#pakkaussuunnittelu #design #yrityksille

Viesti oikeita asioita ja voita ostopäätös puolellesi. Joukosta erottuminen on vasta yksi askel kokonaisuutta, jossa asiakas houkutellaan tekemään oikeita ostopäätöksiä jopa satojen kilpailevien tuotteiden massasta.

Viestiikö pakkauksesi kohderyhmäsi kannalta tärkeitä asioita ja kuvastaako se brändiäsi? Pakkaus on monesti myös näkyvin mainoksesi.

Uusi verokannustin tutkimus- ja tuotekehitystyössä !!

Verotuksessasi voit tehdä ylimääräisen lisävähennyksen, joka perustuu alihankintalaskuihin ja sen määrä on 50 % vähennyksen perusteena olevista laskuista. Esimerkkinä, jos Savonian tutkimus- ja kehittämistoiminnan palveluja on ostettu 20 000 eurolla uuden tuotteen kehitysprojektiin vuoden 2021 aikana, lisävähennyksen määrä on 10 000 euroa. Lisävähennyksen määrä voi olla enintään 500 000 euroa yhtenä verovuotena eli tällöin alihankintalaskujen eriä tulisi olla 1 000 000 euroa. Lisävähennystä voi käyttää ajalla 1.1.2021 – 31.12.2025 eli viiden verovuoden aikana.

Kysy lisää palvelupyyntö-linkin kautta.

Pakkaus on muutakin kuin kaunis kuori

Kaikki ei ole sitä miltä näyttää. Visuaalisten puolten lisäksi pakkausten ympärille rakentuu suuri kokonaisuus, joka koskettaa itse tuotteen käytettävyyttä, tuotantoa, logistiikkaa, tuotteiden säilyvyyttä, kaupan standardeja sekä ekologisia arvoja.  Neuvomme sinua myös näissä asioissa.

Tarvitsetko lisätietoja?

markkinointisuunnittelija, teollinen muotoilija
Mikko Lappalainen
puh. 044 785 5010
sähköposti: mikko.lappalainen@savonia.fi