Mainos ja graafinen design

#pakkaussuunnittelu #design #yrityksille

Viesti oikeita asioita ja voita ostopäätös puolellesi. Joukosta erottuminen on vasta yksi askel kokonaisuutta, jossa asiakas houkutellaan tekemään oikeita ostopäätöksiä jopa satojen kilpailevien tuotteiden massasta.

Viestiikö pakkauksesi kohderyhmäsi kannalta tärkeitä asioita ja kuvastaako se brändiäsi? Pakkaus on monesti myös näkyvin mainoksesi.

Merkittävä veroetu tutkimus- ja tuotekehitystyössä !!

Verotuksessasi voit tehdä ylimääräisen lisävähennyksen, joka perustuu alihankintalaskuihin ja sen määrä on 150 % vähennyksen perusteena olevista laskuista. Esimerkkinä, kun Savonian tutkimus- ja kehittämistoiminnan palveluja on ostettu 10 000 eurolla uuden tuotteen kehitysprojektiin, niin lisävähennyksen määrä on 15 000 euroa. Lisävähennyksen määrä voi olla enintään 500 000 euroa yhtenä verovuotena ja se on käytettävissä verovuosina 2022 – 2027.

Lue lisää verottajan sivulta tästä linkistä

Kysy lisää palvelupyyntö-linkin kautta.

Pakkaus on muutakin kuin kaunis kuori

Kaikki ei ole sitä miltä näyttää. Visuaalisten puolten lisäksi pakkausten ympärille rakentuu suuri kokonaisuus, joka koskettaa itse tuotteen käytettävyyttä, tuotantoa, logistiikkaa, tuotteiden säilyvyyttä, kaupan standardeja sekä ekologisia arvoja.  Neuvomme sinua myös näissä asioissa.

Tarvitsetko lisätietoja?

markkinointisuunnittelija, teollinen muotoilija
Mikko Lappalainen
puh. 044 785 5010
sähköposti: mikko.lappalainen@savonia.fi