Julkaisutoiminta

#theseus

Savonia-ammattikorkeakoulun julkaisusarjan julkaisut löytyvät Theseus-verkkopalvelusta

Savonia toimittaa julkaisusarjaa ja osallistuu julkaisuilla tiedon ja osaamisen levittämiseen. Savonian julkaisuja syntyy pääosin opetuksen kehittämisen yhteydessä, tutkimusprojekteista, TKI-hankkeista ja opinnäytetöistä. Lisätietoja ja ohjeistusta Savoniassa julkaisemiseen löydät julkaisuoppaastamme

Tuotamme vuosittain myös lukuisia blogikirjoituksia, joiden kautta teemme eri alojen asiantuntijatyötämme näkyväksi. Näihin kirjoituksiin pääset tutustumaan osoitteessa https://blogi.savonia.fi/ 

Sidosryhmälehtemme Savonian Sanomat toimii yhtenä keskeisistä vuosittaisista julkaisukanavistamme. Siellä kerromme eri alojen koulutukseen sekä tutkimus- ja kehittämistoimintaan liittyvistä ajankohtaisista hankkeista ja ilmiöistä. 

Asiantuntijamme julkaisevat merkittävissä määrin sekä ammattilehdissä että tieteellisissä julkaisuissa. Tavoitteenamme on jakaa asiantuntijoidemme tekemää arvokasta työtä meitä ympäröivälle yhteiskunnalle, oli kyse sitten tutkimus- ja kehittämistoiminnan tuloksista, kansainvälisistä trendeistä tai yritysten kanssa tehtävästä yhteistyöstä. 

Myös yhdessä muiden organisaatioiden asiantuntijoiden kanssa tehtävä julkaiseminen on meille tärkeää. Yhteisjulkaisun tiedot tallennetaan Justukseen jokaisessa organisaatiossa, Näin jokainen osallistunut organisaatio saa julkaisusta julkaisupisteet.

Savonian julkaisusarjaan laadittujen julkaisujen sekä Savonian blogeissa julkaistujen kirjoitusten rinnakkaistallentaminen on sallittu kustantajan versiona ilman embargo-aikaa.

Lisätietoja Savonian julkaisutoiminnasta

julkaisut@savonia.fi