Julkaisutoiminta

#theseus

Savonia-ammattikorkeakoulun julkaisusarjan julkaisut löytyvät Theseus-julkaisupalvelusta

Savonia toimittaa julkaisusarjaa ja osallistuu julkaisuilla tiedon ja osaamisen levittämiseen. Savonian julkaisuja syntyy pääosin opetuksen kehittämisen yhteydessä, tutkimusprojekteista, TKI-hankkeista ja opinnäytetöistä. Lisätietoja ja ohjeistusta Savoniassa julkaisemiseen löydät julkaisuoppaastamme.

Savonian julkaisutoiminnan tavoitteena on jakaa tietoa ja osaamista sekä asiantuntijoidemme tekemää arvokasta työtä meitä ympäröivälle yhteiskunnalle, oli kyse sitten opetuksesta, asiantuntijatyöstä, tutkimus- ja kehittämistoiminnan tuloksista, kansainvälisistä trendeistä tai yritysten kanssa tehtävästä yhteistyöstä.

Henkilökunnan kirjoittamat Savonia-artikkelit julkaistaan Ihmisiä, ilmiöitä ja innovaatioita Savoniasta-sivustolla Savonian verkkosivuilla https://www.savonia.fi/tutustu-savoniaan/ajankohtaista/artikkelit/

Sidosryhmälehtemme Savonian Sanomat toimii yhtenä keskeisistä vuosittaisista julkaisukanavistamme. Siellä kerromme eri alojen koulutukseen sekä tutkimus- ja kehittämistoimintaan liittyvistä ajankohtaisista hankkeista ja ilmiöistä. 

Asiantuntijamme julkaisevat merkittävissä määrin sekä ammattilehdissä että tieteellisissä julkaisuissa. Tavoitteenamme on jakaa asiantuntijoidemme tekemää arvokasta työtä meitä ympäröivälle yhteiskunnalle, oli kyse sitten tutkimus- ja kehittämistoiminnan tuloksista, kansainvälisistä trendeistä tai yritysten kanssa tehtävästä yhteistyöstä. 

Myös yhdessä muiden organisaatioiden asiantuntijoiden kanssa tehtävä julkaiseminen on meille tärkeää. Yhteisjulkaisun tiedot tallennetaan Justukseen jokaisessa organisaatiossa, Näin jokainen osallistunut organisaatio saa julkaisusta julkaisupisteet.

Savonian julkaisusarjaan laadittujen julkaisujen sekä Savonian artikkeleina julkaistujen kirjoitusten rinnakkaistallentaminen on sallittu kustantajan versiona ilman embargo-aikaa.

Lisätietoja Savonian julkaisutoiminnasta

julkaisut@savonia.fi