Liisa opiskelee YAMK restonomiksi.

”Kiinnostukseni johtamisen eri osa- alueisiin on kasvanut ja syventynyt” – Liisa opiskeli YAMK wellness-palveluliiketoiminnan johtaminen -tutkinnon

Opiskelin Restonomi YAMK Wellness palveluliiketoiminnan johtaminen tutkinnon vuosina 2020-2022. Opiskelin etänä koko tutkinnon.

Verkko-opinnot sujuivat hyvin ja osallistuin opettajien luennoille Teamsin tai Zoomin välityksellä. Opintojen suorittaminen etänä oli vaivatonta ja sain tukea ja neuvoja jokaisen opintojakson opettajalta aina tarpeen vaatiessa.

Opinnot olivat tärkeässä roolissa ammatilliselle kehittymiselle ja lukuisten kirjojen, videoiden ja luentojen avulla oma osaamiseni kasvoi ja kehittyi entisestään. Muun muassa johtamisessa on tärkeää tietää teoriaa, sillä sen tunteminen ja tunnistaminen omassa johtamisessa ovat yksi työkalu toimivaan työelämään.

Olen soveltanut useita oppimiani johtamisen työkaluja, kuten Lean, strategista johtamista ja muutosjohtamista, omassa työssäni. Opintojen kautta olen saanut varmuutta omaan tekemiseen ja kiinnostukseni johtamisen eri osa-alueisiin on kasvanut ja syventynyt.

Opintojen kautta sain uudenlaisia näkökulmia omaan työhön ja loistavia työkaluja, joista ei välttämättä ole ollut tietoinen syystä tai toisesta. Opintojen kautta tulee tietoiseksi itsestään, joka on koko johtamisen ydin.

Opinnot kehittävät omaa ammattitaitoa ja päivittävät ammatillista osaamista. Vinkkinä voisin todeta, että varaa tai kalenteroi opintoihin oma aika, niin ne tulevat tehtyä aikataulun mukaisesti.

Savoniassa on hyvä ilmapiiri ja opintoihin saa tukea koko matkan ajan. Suosittelen lämpimästi Savonian Restonomi YAMK Wellness -palveluliiketoiminnan johtamisen opintoja. Opiskelu kannattaa aina.

Liisa opiskelee YAMK restonomiksi.
Liisa

Kiinnostuitko alasta? Tutustu koulutukseen!