Simo opiskelee tietotekniikkaa

”Määräaikaisen työsopimuksen jälkeen aloin miettimään, mitähän sitä isona haluaisi tehdä” – Simo opiskelee tietotekniikkaa

Olen Simo 34-vuotta. Olen suorittanut aikaisemmin kaksi perustutkintoa ammattikoulussa ja kerennyt käymään töissäkin, ennen kuin aloitin opintoni Savoniassa. Edellisen määräaikaisen työsopimuksen jälkeen aloin miettimään, mitähän sitä isona haluaisi tehdä.

Savoniasta itselläni ei ollut kovinkaan selkeää kuvaa oppilaitoksena ennakkoon, vaikkakin monet kaverit ovat sieltä valmistuneet. Aikaisempi koulumenestys ei ole ollut itselläni mitenkään kummoinen, joten lähdin haastamaan itseäni kun hakemuksen syksyllä 2020 tietotekniikan monimuotoon laitoin.

Tulin valituksi, joka tuli ehkä pienenä shokkina vaikka valintakurssi mielestäni hyvin menikin.

Alkuun oli toki opiskelumaailma taas kovin vieras, mutta nopeasti sen kanssa tutuiksi pääsi. Näin vanhempana varsinkin kun tajuaa että opiskelee itselleen, sekä aiheetkin kiinnostaa eri tavalla, on opiskelu ainakin itselleni tehokkaampaa näin vanhempana.

Opintoja minulla on takana kaksivuotta, mutta tuossa ajassa on kerennyt paukuttamaan opintoja kolmenvuoden edestä, hyvällä keskiarvolla. Tämän on mahdollistanut ketterät opetusmenetelmät sekä toki mukavat luokkatoverit.

Jos arvuuttelet, että pitäisikö hakea opiskelemaan, niin suosittelen. Et tule katumaan.

Välillä saattaa olla rankkaa, mutta sitten kun muistaa että täytyy vaan jaksaa, niin hyvin se mennee.

Simo opiskelee tietotekniikkaa
Simo

Kiinnostuitko alasta? Tutustu koulutukseen!