”Haaveenani oli tanssialan tutkinto ja tanssiminen täysipäiväisesti” – Milja opiskelee tanssinopettajaksi

Olen Milja ja opiskelen ensimmäistä vuotta tanssinopettajaksi. Olen aina tiennyt haluavani tanssista ammatin ja uskalsin vihdoin hakea alalle opiskelemaan, vaikka olinkin epävarma osaamisestani. Ennen opintojani olin kyllä tehnyt jonkin verran töitä tanssijana ja tanssinopettajana, mutta haaveenani oli tanssialan tutkinto ja tanssiminen täysipäiväisesti. Onnekseni opiskelupaikka Savoniaan avautui kesällä 2020!

Savoniassa opimme monipuolisesti tanssista ja pedagogiikasta. Jokainen tunti on mielenkiintoinen, koska kaikkia täällä opittuja taitoja tarvitaan työelämässä. Pääsemme tanssimaan ja liikkumaan koulussa paljon, mutta meillä on myös tärkeitä teoriaopintoja, jotka syventävät osaamistamme. Esitykset ja produktiot värittävät arkea tanssinopettajan opinnoissa!

Savonian parhaita puolia on ehdottomasti hyvä opiskeluilmapiiri ja ihanat ihmiset! Opettajat ovat taitavia, rohkaisevia ja luotettavia. Luokkakavereiden kanssa lähenimme nopeasti ja meistä on tullut tiivis ryhmä. Yhdessä erilaisten tanssijoiden kanssa tanssiminen on parasta ja opimme toisiltamme uutta joka päivä.

Olen nauttinut opinnoistani vielä enemmän kuin uskalsin edes toivoa, ja rohkaisenkin kaikkia tanssin opettamisesta kiinnostuneita hakemaan Savoniaan opiskelemaan.

Tyttö venyttelemässä.

Kiinnostuitko alasta? Tutustu koulutukseen!