Patrik Lappalainen, insinööri (AMK), tietotekniikka

Olen Patrik ja opiskelen Savoniassa ensimmäistä vuotta tietotekniikan insinööriksi. Hain tietotekniikka-alalle, koska tiesin jo yläasteella, että tulen työskentelemään tulevaisuudessa jollain tavalla teknologian kanssa.

Asun tällä hetkellä Siilinjärvellä ja en näe muuttavani täältä, koska täältä on hyvät kulkuyhteydet Kuopioon opiskelujen pariin.

Olen positiivisesti yllättynyt Savoniassa opiskelusta. Vaikka opetus pidetään tällä hetkellä suurimmaksi osaksi etänä, on opetuksen taso samalla tasolla kuin paikan päällä pidetyssä opetuksessa.

Näen tulevaisuuteni erittäin kirkkaana, koska teknologia-alalle tarvitaan jatkuvasti lisää työntekijöitä. Maailma myös digitalisoituu jatkuvasti, joten en näe tulevaisuutta, jossa maailmaan ei tarvittaisi lisää teknologia-alan työntekijöitä.

Savonian tietotekniikan koulutus antaa sinulle ammatilliset tiedot ja taidot toimia kansainvälistyvällä tietotekniikka-alalla. Opinnoissa tulet keskittymään tietoteknisten järjestelmien määrittelyyn, suunnitteluun ja toteutukseen mm. älypuhelimilla sekä tablet- ja PC-laitteilla.


Kiinnostuitko alasta? Tutustu koulutukseen!