Savonialta valmistunut: lue ensimmäinen alumniuutiskirjeemme tästä!

#SavoniaAMK

Save the Date: Kaikkien alojen yhteinen alumnifoorumi järjestetään 14.4.

Tervetuloa mukaan Savonian alumnitoimintaan. Järjestämme alumneillemme verkostoitumistapaamisia, vuosikurssien kokoontumisia, koulutuksia ja paljon muuta! Lisää tietoa huhtikuun tapahtumasta ja ilmoittautumisesta tammikuun uutiskirjeessämme. Saat uutiskirjeen, kun liityt alumniverkostoomme. Se onnistuu klikkaamalla tästä.

Osallistu alumnikyselyyn!

Millaista toimintaa, kursseja tai tapahtumia sinä haluaisit meidän järjestävän alumneillemme? 31.10. mennessä vastanneiden kesken arvotaan liput KalPa-TPS-peliin (sis. ruokailun ennen peliä sekä istumapaikkaliput). Klikkaa kyselyyn tästä.

Tule mentoriksi!

Haluaisitko jakaa kokemuksiasi, tietojasi ja taitojasi opiskelijoiden kanssa? Lähde mentoriksi keväällä 2023! Haku on käynnissä 28.10. asti.
Lue lisää klikkaamalla tästä.

30 vuotta sitten

Vuonna 1992 Kuopiossa tuoreen ammattikorkeakoulun tiloissa aloitti ensimmäinen tradenomien ryhmä. Lue pioneeriporukan tarina ja ryhdy suunnittelemaan tapaamista oman vuosikurssisi kanssa! Pääset tarinaan klikkaamalla tästä.

Kutsu vuosikurssisi koolle!

Haluatko järjestää oman vuosikurssisi tapaamisen? Voitte verestää vanhoja muistoja yhdessä sekä verkostoitua entisten
opiskelukollegoiden kanssa. Jos haluat järjestää tapaamisen oman opiskelijaporukkasi kanssa, ota yhteyttä alumni@savonia.fi.