Ilmakuva Kuopion keskusta-alueesta.

Vastuullisuuteen ja hyvinvointiin keskittyvä tapahtumapäivä Kuopion museolla la 28.10. – omenapiirakkakahvit 100 ensimmäiselle

Lauantaina 28.10. Kuopion museolla lähdetään tutkimusmatkalle kohti kestävää hyvinvointia.

Tapahtumapäivän aikana kävijät pääsevät kokemaan, keskustelemaan ja inspiroitumaan vastuullisemmasta ja hyvinvoivasta tulevaisuudesta. Ohjelmassa on puheenvuoroja, keskusteluja ja työpajoja.

– Tapahtuman kautta haluamme tarjota hyvinvointiin ja vastuullisuuteen liittyviä oivalluksia. Toivon, että kävijät löytävät uusia tapoja tehdä omasta arjestaan kestävämpää, Savonia-ammattikorkeakoulun viestintä- ja vaikuttavuusjohtaja Anne Heikkinen kertoo.

Tapahtuman aikana kuullaan useita kestävyys- ja hyvinvointiteemaisia inspiraatiopuheenvuoroja. Tähtipuhujana on palkittu kirjailija, toimittaja, juontaja, luennoitsija sekä tv-persoona Kimmo Ohtonen. Muita puhujia on muun muassa Kuopio tanssii ja soi -festivaalin toiminnanjohtaja Salima Peippo ja Kuopion museon luontopedagogi Mari Wikholm.

Inspiraatiopuheenvuorojen ohella tapahtuman ohjelmassa on erilaisia työpajoja. Pöllötyöpajassa valmistetaan värikkäitä pöllöhahmoja ekologisista materiaaleista. Perheen pienimmille ohjelmassa on Savonian sosiaali- ja terveysalan opiskelijoiden nalleneuvola.

Tapahtumapäivä päättyy hyvinvoiviin päivätansseihin klo 14–15. Tanssimusiikista vastaa LUSH Cover Band. Omenapiirakkakahvit 100 ensimmäiselle.

Katso tapahtuman koko ohjelma: savonia.fi/tapahtumat/kestavan-hyvinvoinnin-askelmerkit-tapahtuma/

Kestävän hyvinvoinnin askelmerkit -tapahtumapäivä Kuopion museolla lauantaina 28.10. klo 10–15. Vapaa pääsy, museon näyttelyihin tulee ostaa pääsylippu. Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Savonia-ammattikorkeakoulu ja Kuopion museo.

Lisätiedot:
Anne Heikkinen
Viestintä- ja vaikuttavuusjohtaja
anne.heikkinen@savonia.fi
044 785 5008