Tervetuloa Mission Positive Handprint -hankkeen aloitustapahtumaan!

#savoniaAMK

Tule kuulemaan ravitsemisalan huipuilta, miten ravintolat voivat olla vastuullisuuden edelläkävijöitä, ja miten muutos kohti kestävämpää ja hiilineutraalimpaa huomista tehdään! Tapahtumaan voi osallistua 4.4. kello 15.30.-18.00 verkossa ja Dylan Marmoripihalla osoitteessa Keskuskatu 3 A, 00100 Helsinki.

Mission Positive Handprint jatkaa Mission Zero Foodprint -hankkeen jalanjäljillä ravintola-alan vastuullisuuspolulla ja tärkeillä vastuullisuusteemoilla. Mission Positive Handprint -hanke tukee ravintoloiden vihreää siirtymää, ja tarjoaa ravintola-alan toimijoille avaimia muutoksen tueksi vertaisoppimisen, yhteiskehittämisen ja digitaalisten ratkaisujen avulla.

Ilmoittaudu mukaan etänä tai paikan päälle klikkaamalla tästä.

Tilaisuus on maksuton. Ilmoittauduthan tapahtumaan viimeistään 20.3. kello 23.00 mennessä.

Ohjelma:

15.00 Ovet avautuvat, tarjolla pientä purtavaa

15.30 Ohjelma alkaa

  • Tervetulotoivotus: Anne Turunen, projektipäällikkö
  • Sesonkien kunnioittaminen, vastuullinen maailmankuva ja personoitu näkemys: Linnea Vihonen, chef+food designer
  • Ilmastotekoja keittiössä: Sanna Mansikkamäki, toimittaja, Otavamedian food manager
  • Verkostoitumista
  • Mitä suomalaiset odottavat ravintoloiden vastuullisuudelta?: Heidi Huttunen, vastuullisuusasiantuntija, Kespro
  • Tie vastuullisten raaka-aineiden ravintolaksi: Sasu Laukkonen, keittiömestari, Ora Restaurant
  • Mission Positive Handprint esittäytyy

18.00 Tilaisuus päättyy

Juontajina Anikó Lehtinen ja Tomi Hiltunen.

Mission Zero Foodprint -hankkeen työkirja Ravintolat hiilijalanjäljillä on ilmestynyt, löydät sen klikkaamalla tästä. Työkirja toimii käsikirjana vastuullisuuspolulle lähteville ravintola-alan toimijoille.

Tervetuloa!

Kuvassa ruokaa.