Vihreällä pohjalla graafinen kädenjälki.

Kategoria: Mission Positive Handprint

Vihreällä pohjalla graafinen kädenjälki.

Vastuullisempaa kattausta ravintoloihin

01.09.2023

Elämme kestävyyskriisin aikaa, joka vaikuttaa vahvasti myös jo ravintola-alaan. Jotta yhteiskunta pystyy kehittymään kestävämmäksi ja..

Lue lisää
Kokki katsoo kameraan ja hymyilee.

Savonia-artikkeli: Uudet pohjoismaiset ravitsemussuositukset huomioivat nyt myös ympäristövaikutukset!

30.08.2023

Uudet pohjoismaiset ravitsemussuositukset julkaistiin kesäkuussa 2023 ja päivityksiä on ollut noin 10 vuoden välein viimeisen..

Lue lisää
Ruokaa lautasella. KUVAAJA Antero Semi.

Savonia-artikkeli: Pohjois-Savon ravintoloissa taklataan alan haasteita vihreän siirtymän avulla

15.08.2023

Hankkeen myötä heille on karttunut tietoa ja osaamista mm. sosiaalisesta vastuullisuudesta, vastuullisuusviestinnästä, hiilijalanjäljen pienentämisestä, ilmastoystävällisten..

Lue lisää
Ruokaa noutopöydässä

Savonia-artikkeli: Vastuullisuusvinkkejä ja savolaisia helmiä tarjolla Euroopan gastronomiseksi maakunnaksikin valitussa Pohjois-Savossa

28.03.2023

Mission Positive Handprint-hankkeen pilottiyritykset pääsivät suuntamaan tutustumismatkalle myös Pohjois-Savoon. Matkan tarkoituksena oli saada inspiraatiota vertaisiltaan..

Lue lisää
Henkilön kädet asettelevat ruokaa lautaselle.

Mission Positive Handprint -hanke on PRO 2023 -finalisti

01.12.2022

Savonia-ammattikorkeakoulu ja 10 pohjoissavolaista ravintolaa ovat mukana ravintola-alaa uudistavassa vastuullisuustyössä.Lue lisää

Lue lisää
lautasella pastaruokaa

Savonia-artikkeli: Lähiruokaa ja raaka-aineiden kierrätystä Uudenmaan ravintoloissa

01.09.2022

Mission Postive Handprint -hankkeessa pyritään lisäämään vastuullisuutta ravintolatoiminnan eri osa-alueilla.Lue lisää

Lue lisää
Opiskelijat laittavat ruokaa keittiössä.

Savonia-artikkeli: Onko hävikki, hiilijalanjälki sekä energian ja veden säästö jo hallussa ravintolassanne?

08.08.2022

30 pilottiravintolaa mittaa, seuraa ja todentaa oman ravintolansa vastuullisuustoimia erilaisten digiratkaisuiden ja sovellusten avulla. Lue..

Lue lisää
Kuvassa ruokaa.

Tervetuloa Mission Positive Handprint -hankkeen aloitustapahtumaan!

09.03.2022

Tule kuulemaan ravitsemisalan huipuilta, miten ravintolat voivat olla vastuullisuuden edelläkävijöitä, ja miten muutos kohti kestävämpää..

Lue lisää