Kolme opiskelijaa tekee ryhmätyötä auditoriossa.

Savonian syksyn kaikille avoin opintotarjonta julkaistu ja ilmoittautuminen alkaa 1.8 – uutuutena MOOCit

Avoimen ammattikorkeakoulun syyslukukauden opintotarjonta on julkaistu Savonian koulutuskalenterissa.  Koulutuskalenterista löydät opintojen tarkemmat tiedot ja aikataulut. Ilmoittautuminen opintoihin alkaa tiistaina 1.8. klo 9.00 koulutuskalenterissa. Tutustu siis opintoihin jo nyt ja ilmoittaudu elokuussa!

Kehitä osaamistasi eri laajuisilla opinnoilla  – Nyt uutuutena tarjonnassa myös pienet 1 op MOOCit

Opintotarjonnasta löytyy monipuolisesti opintoja erilaisiin osaamisen kehittämisen tarpeisiin.

Savonian avoimen amk:n tarjonnassa uutuutena ovat syyslukukaudella MOOCit. MOOCeilla vastaamme työelämän tarpeeseen kehittää osaamista joustavasti ja ketterästi työn ohessa opiskellen. MOOCit ovat pieniä 1 opintopisteen laajuisia, itsenäisesti suoritettavia verkkokursseja, jotka tarjoavat työssä heti hyödynnettävissä olevaa täsmäosaamista. Perehdy siihen, miten moninaisuus vaikuttaa työyhteisön arkeen, mitä jokaisessa organisaatiossa on tiedettävä vastuullisuudesta tai vauhdita organisaatiosi vihreää siirtymää. Voit myös hankkia avaimet onnistuneeseen hybridijohtamiseen tai edistää kokonaisvaltaisesti omaa ja ympäristösi hyvinvointia planetaarisella ruokavaliolla.  Lisäämme uusia MOOCeja tarjontaan pitkin lukuvuotta ja MOOC-tarjontamme kasvaa lähitulevaisuudessa.

Laajemmilla osaamiskokonaisuuksilla kehität osaamistasi ja työuraasi uuteen suuntaan tutkintoa lyhyemmässä ajassa. Hanki kattilalaitoksen käytön valvojan pätevyyteen vaadittava osaaminen tai perehdy kestävään tulevaisuuteen englanninkielisessä koulutuksessa. Tarjonnassa on myös maksuttomat kokonaisuudet kiertotalousosaamisesta tekstiili- ja muotialalle sekä korjausrakentamiseen.

Tutkinto-opintoihin tähtääville, esim. yhteishaussa ilman opiskelupaikkaa jääneille, tarjoamme polkuopintoja. 60 opintopisteen polkuopinnot suoritettuasi voit jatkaa tutkinto-opiskelijana. Ilmoittautuminen syksyllä alkaviin polkuopintoihin alkaa keskiviikkona 7.8.

Ylempään AMK-tutkintoon tarjoamme joustavan väylän. Jos sinulla on jo AMK-tutkinto, voit syventää osaamistasi opiskelemalla ylemmän ammattikorkeakoulun opintoja avoimessa. Kun sinulla on hakukelpoisuus ja vaadittu määrä avoimen opintoja, pääset YAMK-tutkinto-opiskelijaksi joustavan väylän kautta.

Vuosimaksulla opiskelet rajattomasti vuoden ajan

Tarjoamme vuosimaksun etuna paljon opiskeleville. Voit maksaa 350 euron suuruisen vuosimaksun, jolla voi ilmoittautua vuoden ajan avoimen amk:n opintoihin. Hyödynnä siis vuosimaksu, jos aiot opiskella paljon!

Toisen asteen opiskelijat, Pohjois-Savon alueen ammatillisesta oppilaitoksesta tai lukioista tutkintoon valmistuneet sekä Savonian alumnit opiskelevat maksutta.

Tutustu koko tarjontaan ja ilmoittaudu mukaan 1.8. alkaen!