Opiskelijaryhmä opiskelemassa.

YAMK-tutkintoon avoimen AMK:n joustavan väylän kautta

YAMK-väylän opinnot

Jos sinulla on korkeakoulututkinto, voit syventää osaamistasi opiskelemalla ylemmän ammattikorkeakoulun opintoja avoimessa ammattikorkeakoulussa. Voit aloittaa YAMK-tasoiset opinnot heti, kun olet sinulla on AMK-tutkinto.

Kun olet suorittanut vaaditun määrän opintoja avoimessa ja sinulla on soveltuva, vähintään kahden vuoden työkokemus aiemman korkeakoulututkinnon tai opistoasteen tai ammatillisen korkea-asteen tutkinnon jälkeen, pääset YAMK-tutkinto-opiskelijaksi joustavan väylän kautta vuoden ympäri hakemalla erillishaussa.

90 opintopisteen tutkintoon vaadittu määrä opintoja on 30 opintopistettä ja 60 opintopisteen tutkintoon 10 opintopistettä.

YAMK-väylään käyvät opinnot ovat pääasiassa nonstop-verkkokursseja, ja niihin ilmoittaudutaan avoimen AMK:n koulutuskalenterissa. Voit myös suorittaa YAMK-tasoisia osaamiskokonaisuuksia osana joustavaa väylää. Opintosuoritukset hyväksiluetaan osaksi YAMK-tutkintoa. Vuoden sisällä Savoniasta valmistumisesta voit aloittaa avoimet opinnot maksutta. Opiskeluoikeus on vuoden mittainen.

Opintojen suunnittelu

Tutustu YAMK-tutkinto-ohjelmien opetussuunnitelmiin. Vertaa avoimen AMK:n koulutustarjontaa tavoittelemasi tutkinto-ohjelman opintojaksoihin. Aloita opiskelu vaikkapa yhdellä opintojaksolla ja täydennä opiskelusuunnitelmaa opintojen edetessä.

Opintojen suunnittelussa sinua auttavat

Koulutussuunnittelija Arja Hiltunen
puh. 044 785 5045
avoinamk@savonia.fi

Ohjausasiantuntija Mari Miettinen
puh. 044 785 7425
mari.miettinen@savonia.fi