Opiskelijat työskentelevät laboratoriossa.

Tällä menolla tutkimme, kehitämme ja innovoimme.*

*Tutustu projekteihin ja hankkeisiin, joissa olemme mukana ja hyppää mukaan kasvuun.

Tutkimus ja kehittäminen

Asiantuntijamme toimivat monipuolisesti erilaisissa tutkimus- ja kehittämisverkostoissa. Kehitämme monipuolisesti myös työ- ja elinkeinoelämän kumppanuuksia. Meillä on vahva kokemus erilaisten tutkimus- ja kehittämishankkeiden toteutuksesta ja koordinoinnista. Tavoitteena on käyttäjälähtöisyys ja avoin, verkostoitumiseen perustuva kehittämistoiminta, joka edistää yrittäjyyttä ja uusien ideoiden syntymistä. Savonian toimintamallina onkin yhdistää tehokkaasti tutkimus, kehitystyö, koulutus ja innovaatiotoiminta. Osa palveluista on opiskelijoidemme tuottamia, osasta vastaa asiantuntijajoukkomme.

Kolme businesshenkilöä juttelevat keskenään.

Tutkimusalat

TKI-tutkimusalojen missiona on edistää alueen elinkeinorakenteen kannalta keskeisten alojen kasvua, kannattavuutta ja kansainvälistymistä tutkimuspalveluiden avulla.

Laborantti työssään.

Projektit ja hankkeet

Tutustu tarkemmin Savonian projekteihin sekä hankkeisiin.

Theseus logo

Julkaisutoiminta

Savonia toimittaa julkaisusarjaa ja osallistuu julkaisuilla tiedon ja osaamisen levittämiseen. Savonian julkaisuja syntyy pääosin opetuksen kehittämisen yhteydessä, tutkimusprojekteista, TKI-hankkeista ja opinnäytetöistä.

Mies kynä kädessä.

Tutkimusluvat

Lue lisää tutkimuslupien ohjeistuksista Savonian ulkopuolisille toimijoille.

Työpöytä.

Yhteystiedot

Ota yhteyttä Mikko Vuoristoon niin keskustelemme tarkemmin tarpeistasi.

Nainen laboratoriossa.

Viikon vaikuttavimmat

Tutustu uuteen ”viikon vaikuttavin” tarinaamme ja näe mitä kaikkea Savonia tekee kumppaneidensa kanssa osana tutkimus- ja kehittämistoimintaa!