Yhdessä yritysten ja yhteisöjen kanssa

#yrityspalvelut
#tutkimusjakehittäminen

Palveluja ja tiloja eri tarpeisiin

Oletko luomassa uutta tai kehittämässä uusia innovaatioita? Löydät meiltä palveluja mm. tutkimukseen, tuotekehitykseen ja -testauksiin.

Huomioidaan myös uusi verokannustin tutkimus- ja tuotekehitystyössä, joka on voimassa ajalla 1.1.2021 – 31.12.2025 eli viiden verovuoden aikana.

Lisävähennyksen määrä perustuu alihankintalaskuihin ja lisävähennyksen määrä on 50 % vähennyksen perusteena olevista laskuista. Esimerkkinä, jos Savonian tutkimus- ja kehittämistoiminnan palveluja on ostettu 20 000 eurolla uuden tuotteen kehitysprojektiin vuoden 2021 aikana, lisävähennyksen määrä on 10 000 euroa. Lisävähennyksen määrä voi olla enintään 500 000 euroa yhtenä verovuotena eli tällöin alihankintalaskujen eriä tulisi olla 1 000 000 euroa. 

Suunnitteletko tapahtumaa tai koulutusta? Meiltä löydät vuokrattavia tiloja eri tarpeisiin ja sisältötuotantoa mm. musiikista ja tanssista.

Kysy lisätietoja tai tarjous linkistä “Palvelupyyntö – klikkaa tästä

Palvelut

Ryhmä ihmisiä työskentelevät tietokoneella.

Asiantuntijapalvelut

Paranna liiketoimintaasi, ratkaise tuotantoon liittyviä ongelmia, kehitä ja innovoi uusia tuotteita, kartoita markkinoita tai löydä uusia kansainvälisiä yhteistyökumppaneita.

EMC FINAS T301 (EN ISO/IEC 17025)

Tuotekehitys ja testaus

Palvelemme yrityksiä testaamalla tuotteita ja materiaaleja mm. rakennusalalla, sähköalalla ja elintarvikealalla. Testaa ennen investointi- tai tuotantopäätöksiä!

ABB robotti.

Tutkimus ja kehittäminen

Savonian TKI-toiminta tarjoaa yrityksille, yhteisöille ja eri alan organisaatioille ja yksityisille henkilöille lukuisia palveluja ja yhteistyömuotoja.

Kampuksen aulatila.

Tilat ja tapahtumat

Savonia voi auttaa sinua myös tilavuokratarpeissa ja tapahtumien järjestämisessä.

opiskelijoita kosketusnäytön ympärillä.

Yhteystiedot

Katso keneen ottaa yhteyttä.