Yrityksille

#yrityspalvelut
#tutkimusjakehittäminen

Uutta luomassa

Savonia on sitoutunut vahvasti tutkimukseen ja tuotekehitykseen sekä testauspalveluihin. Toiminnan tarkoituksena on luoda yrityksille ja yhteisöille palveluja, jotka auttavat yrityksiä tuotekehitystoiminnoissa ja parantavat heidän kilpailukykyä maailmanlaajuisilla markkinoilla. Kehitämme asiakkaiden tarpeita vastaavia mm. pilottituotteita, tutkimuksia ja palveluja, jotka ovat luotettavia ja kustannuksiltaan kilpailukykyisiä. Osa palveluistamme on akkreditoituja ja palvelutuotannon tilat ovat varustettu nykyaikaisilla laitteistoilla sekä välineillä.

Asiantuntijamme toimivat monipuolisesti erilaisissa tutkimus- ja kehittämisverkostoissa. Kehitämme monipuolisesti myös työ- ja elinkeinoelämän kumppanuuksia. Meillä on vahva kokemus erilaisten tutkimus- ja kehittämishankkeiden toteutuksesta ja koordinoinnista. Tavoitteena on käyttäjälähtöisyys ja avoin, verkostoitumiseen perustuva kehittämistoiminta, joka edistää yrittäjyyttä ja uusien ideoiden syntymistä. Savonian toimintamallina onkin yhdistää tehokkaasti tutkimus, kehitystyö, koulutus ja innovaatiotoiminta. Osa palveluista on opiskelijoidemme tuottamia, osasta vastaa asiantuntijajoukkomme.

Palvelut

Ryhmä ihmisiä työskentelevät tietokoneella.

Asiantuntijapalvelut

Paranna liiketoimintaasi, ratkaise tuotantoon liittyviä ongelmia, kehitä ja innovoi uusia tuotteita, kartoita markkinoita tai löydä uusia kansainvälisiä yhteistyökumppaneita.

EMC FINAS T301 (EN ISO/IEC 17025)

Tuotekehitys ja testaus

Palvelemme yrityksiä testaamalla tuotteita ja materiaaleja mm. rakennusalalla, sähköalalla ja elintarvikealalla. Testaa ennen investointi- tai tuotantopäätöksiä!

ABB robotti.

Tutkimus ja kehittäminen

Savonian TKI-toiminta tarjoaa yrityksille, yhteisöille ja eri alan organisaatioille ja yksityisille henkilöille lukuisia palveluja ja yhteistyömuotoja.

Kampuksen aulatila.

Tilat ja tapahtumat

Savonia voi auttaa sinua myös tilavuokratarpeissa ja tapahtumien järjestämisessä.

opiskelijoita kosketusnäytön ympärillä.

Yhteystiedot

Katso keneen ottaa yhteyttä.