Opiskelija istuu kirjastossa kirja kädessä.

Ilmoittautuminen Avoimen AMK:n syksyn opintoihin on käynnissä – tutustu tarjontaan ja ilmoittaudu mukaan

Ilmoittautuminen Avoimen ammattikorkeakoulun syyslukukauden opintoihin on käynnissä. Ilmoittautuminen alkoi tiistaina 1. elokuuta klo 9.00.

Koulutuskalenterista löydät syksyn opintotarjonnan ja aikataulut. Kursseille ilmoittautuminen tehdään koulutuskalenterissa. Ilmoittautuminen syksyn opintojaksoille päättyy 8. syyskuuta.

Lisäksi tarjonnassa on nonstop-verkko-opintoja, joille voi ilmoittautua joustavasti. Nonstop-verkko-opinnot voi suorittaa omaan tahtiin lukuvuoden aikana. 

Kehitä osaamistasi tai tähtää tutkintoon avoimen opinnoilla

Avoimen AMK:n opintotarjonnasta löytyy monipuolisesti opintoja eri osaamisen kehittämisen tarpeisiin.

Jos olet kiinnostunut koodauksen opinnoista, tutustu uudistetun Savonian Code Academyn tarjontaan.

Avoimilla osaamiskokonaisuuksilla kehität osaamistasi kokonaista tutkintoa lyhyemmässä ajassa. Kehitä kestävän kehityksen ja tulevaisuuden osaamistasi Ilmastoturvallisuus -osaajakoulutuksessa. Kevätlukukaudella uutuuksina tarjontaan tulevat myös Musiikin johtamisen osaajakoulutus sekä Sähköpätevyysopinnot

Tutkinto-opintoihin tähtääville – esim. yhteishaussa ilman opiskelupaikkaa jääneille – tarjoamme polkuopintoja. 60 opintopisteen polkuopinnot suoritettuasi voit jatkaa tutkinto-opiskelijana. Ilmoittautuminen syksyllä alkaviin polkuopintoihin alkaa tiistaina 8.8. ja päättyy 15.8.

Ylempää AMK-tutkintoon tarjoamme joustavan väylän. Jos sinulla on jo AMK-tutkinto, voit syventää osaamistasi opiskelemalla ylemmän ammattikorkeakoulun opintoja avoimessa ammattikorkeakoulussa. Kun sinulla on hakukelpoisuus ja vaadittu määrä avoimen opintoja, pääset YAMK-tutkinto-opiskelijaksi joustavan väylän kautta.

Vuosimaksulla opiskelet rajattomasti vuoden ajan

Savonian avoin ammattikorkeakoulu ottaa käyttöön vuosimaksun etuna paljon opiskeleville.

Avoimessa opiskelu maksaa normaalisti 15 euroa/opintopiste, kun ostat yksittäisiä opintoja. Jatkossa tarjoamme mahdollisuuden maksaa 350 euron suuruisen vuosimaksun, jolla voi ilmoittautua vuoden ajan avoimen amk:n opintoihin.

Vuosimaksu tulee käyttöön 1.8. alkaen, jolloin alkaa ilmoittautuminen syyslukukauden opintoihin. Hyödynnä siis vuosimaksu, jos aiot opiskella paljon!

Toisen asteen opiskelijat, Pohjois-Savon alueen ammatillisesta oppilaitoksesta tai lukioista tutkintoon valmistuneet sekä Savonian alumnit opiskelevat maksutta.

Lue tarkemmin avoimen AMK:n maksuista verkkosivuiltamme.