Tapahtumapalvelut

#yrityksille

Suunnitteletko kokousta, kongressia, yritysjuhlaa, henkilöstön virkistyspäivää tai muuta tapahtumaa? Savonian tapahtumapalvelut auttavat sinua niin pienten kuin suurtenkin tapahtumien järjestelyissä.

Savonia-ammattikorkeakoulun eri alojen opiskelijat ja asiantuntijat suunnittelevat ja toteuttavat tapahtumasi tai haluamasi osan siitä. Kauttamme saat budjettiisi ja tapahtumaasi sopivan ohjelman, tarvittaessa tilat, henkilöstöä ja muita oheispalveluja. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous !

Yhteystiedot:

Tiina Kuosmanen
puh. 044 785 6097
tiina.kuosmanen(at)savonia.fi


TYKY-paketit

Hyvin suunnitellut ja toteutetut työhyvinvointia lisäävät toimenpiteet voivat olla taloudellisesti hyvin kannattavia. Saatu hyöty on tutkimusten mukaan keskimäärin kuusinkertainen panostuksiin nähden. Yksi työhyvinvointiin sijoitettu euro tuo siis kuusi euroa takaisin. Onnistuneet TYKY-päivät ovat yksi keino parantaa työhyvinvointia työpaikoilla.

Suunnittelemme juuri teidän työyhteisölle sopivan TYKY-paketin, joka sisältää ravitsemustietoutta ja terveellisiä herkkuja, liikettä, ergonomiaa ja rentoutumista yhdessä. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous !

Anne-Maria Moilanen
044 785 6089
anne-maria.moilanen@savonia.fi


Esiintymispalvelut

Musiikin ja tanssin yksikkö tuottaa räätälöityjä ohjelmapalveluita yrityksille, yhteisöille ja yksityishenkilöille. Esityksistä vastaavat Savonia-ammattikorkeakoulun Musiikin ja tanssin yksikön opiskelijat ja henkilökunta.

Esiintymiset voivat olla lyhyitä ohjelmanumeroita tai luoda koko tapahtuman taiteellisen osuuden. Savonia-ammattikorkeakoulun esiintymispalveluissa voidaan tuottaa mm. klassisen musiikin esiintymisiä, rytmimusiikin pienyhtyeitä tai isompia kokonaisuuksia, baletin, jazztanssin tai nykytanssin esityksiä.

Tilaaja tekee sopimuksen Savonia-ammattikorkeakoulun kanssa, jolloin Savonia-AMK huolehtii esiintyjien palkanmaksuun liittyvät velvoitteet. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Antti Lähdesmäki, kulttuurituottaja
044 785 6814
antti.lahdesmaki@savonia.fi