Tilaa koulutus

#tilauskoulutus

Tilauskoulutus

Savonian tarjonnasta löydätte monipuolisia tilauskoulutuksia työelämän muuttuviin tarpeisiin, niin esimiehille kuin henkilöstöllekin. Valmiita sisältöjä voidaan muokata teidän tarpeisiinne soveltuviksi tai kehittää uusia koulutuksia asiantuntijoitamme hyödyntämällä. Suunnitellaan yhdessä teille sopiva opintokokonaisuus. Kysy lisää!

Koulutukset voivat vaihdella muutamista tunneista aina pidempikestoisiin kokonaisuuksiin. Koulutus toteutetaan mahdollisuuksien mukaan etäyhteydellä tai paikan päällä Savonian tai yrityksen omissa tiloissa.

6 SYYTÄ KOULUTTAUTUA

Kehittää yritystä:

  • uusi osaaminen on avain menestykseen
  • yritys tai yhteisö toimii sujuvasti muuttuvissa tilanteissa
  • organisaation kilpailukyky paranee

Motivoi työntekijöitä:

  • oman osaamisen kehittäminen tekee työstä kiinnostavampaa
  • työhyvinvointi paranee
  • työntekijöiden oma urakehitys vauhdittuu ja ammattitaito lisääntyy

TYÖYHTEISÖ JA JOHTAMINEN


punaiset tikkaat taivasta kohti.

Business Coahcing – muutoksen johtaminen

Kuinka johdat jatkuvan muutoksen täyttämässä maailmassa? Toimintaympäristön nopea muutostahti edellyttää johtamistaitojen kehittämistä, jotta pysyt menossa mukana ja pidät tiimin mukana fokusoituneena tulevaan.

Lapsi ampuu ritsalla Neemo Picture your growth
kuvacredit: Nanna Hänninen 2017

Neemo™– Picture Your Growth – valmennus

Luovasti kohti tulevaisuutta! Kehitä yrityksesi toimintaa ja työyhteisösi vuorovaikutustaitoja hyödyntämällä valokuvia. Neemo-menetelmän avulla löydätte aivan uusia näkökulmia työhön.

nainen solmii kenkää ja toisessa jalassa korkokenkä

Työelämä muutoksessa

Muutos työpaikoilla on tullut jäädäkseen. Muutoksia on erilaisia ja ne tapahtuvat usein – yksittäin tai yhtä aikaa. Yksi seikka on yhteinen muutostilanteissa – muutoksen läpivientiin tarvitaan kaikki mukaan.

Tietokoneen näyttö avoinna.

Työelämän digitaidot yrityksille ja yhteisöille

Digitaaliset taidot vaikuttavat merkittävästi työn sujuvuuteen. Uusi teknologia tuo mukanaan älykkäitä ja joustavia tapoja työskennellä. Mitä digitaitoja teidän työyhteisönne kaipaisi?

EA-koulutukset

Räätälöimme ensiapukurssit juuri teidän yhteisönne tarpeisiin. Kurssit voidaan painottaa esim. lasten, veneilijöiden, vanhusten ensiapua tai esim. sähkö-, ravintola-, ja vanhustyön erityispiirteitä.

Työyhteisön kehittäminen työnohjauksen keinoin

Työnohjaus mahdollistaa tarvelähtöisen ja ennaltaehkäisevän kehittämisen yksittäisten työntekijöiden, ryhmien ja työyhteisön kanssa.

kolme puuta ihmishahmoilla

Palautumistaidot arjen tukena

Kuormituksen ja palautumisen tasapaino on tärkeä osa arjen hyvinvointia. Palautumistaidot arjen tukena -valmennus tarjoaa herätteitä ja konkreettisia keinoja, kuinka omaa palautumista voi edistää.

Auringon säteet siilautuvat puiden oksien välistä.

Työhyvinvoinnin koulutukset työyhteisöllesi

Hae työkaluja jaksamiseen, hyvinvointiin ja vuorovaikutukseen työhyvinvoinnin tilauskoulutuksistamme.

nainen osoittaa ohjekirjaa

Ravitsemusluennot

Tilaa kauttamme omiin tarpeisiisi suunniteltu ravitsemusluento, joka sisältää katsauksen päivitettyihin ravitsemussuosituksiin ja käytännön vinkkejä suositusten soveltamiseen.

SOSIAALI – JA TERVEYSALA


työntekijät peukalo pystyssä

Lightfulness Työssä -valmennus™

Työntekijöiden hyvinvointiin ja viihtyvyyteen satsaamalla saadaan kuin sivutuotteena myös organisaation tuottavuus parantumaan (Hakola L. 2016). Useimmiten organisaatiot keskittyvät kuitenkin toiminnassaan tavoite- tai ratkaisukeskeisyyteen.

mies istuu tuolissa hehkulamput ympärillä

Palvelumuotoilu sote-alalla

Palvelumuotoilu on keino palveluiden käyttäjälähtöiseen kehittämiseen. Suunnittelun ja kehittämisen keskiössä on kokemus, joka perustuu asiakkaan tai työntekijän näkökulman huomioimiseen. Miten palvelumuotoilu voisi tukea työyhteisöänne kehittämään palveluita?

simulaatiokeskuksen osat näytöllä

Simulaatiokoulutukset

Simulaatio-oppiminen edistää osaamista motivoivasti ja turvallisesti aidoissa simuloiduissa tilanteissa. Koulutuksia järjestetään Savonian Simulaatiokeskuksessa Kuopiossa.

lapsi kahden hymiön kanssa

Lapsen ja nuoren turvallinen kohtaaminen ja hallinta

Tilaa koulutus työyhteisöllesi ja hankkikaa ammatillisia ja yhteisöllisiä keinoja lapsen ja nuoren turvalliseen kohtaamiseen ja hallintaan vaativissa kasvatustilanteissa. Koulutus antaa valmiuksia myös lapsen ja nuoren aggression havaitsemiseen sekä ymmärtämiseen, tilanteiden hyvään ennakointiin, hallintaan sekä selvittelyyn.

kädet kasaavat palapeliä

Mentorointi sosiaali- ja terveysalan työyhteisössä

Koulutuksen avulla kehität työyksikköä oppimisympäristönä sekä mentoroinnin ja opiskelijaohjauksen käytäntöjä ja ohjaustaitoja.

MATKAILU- JA RAVITSEMISALA


Punaviinin kaato ja taustalla viinilaseja

Viinit tutuksi

Asiantuntijamme johdolla pääsette pienelle matkalle perehtymään syvemmin viinien muuttuvaan maailmaan.

AVEKKI


käsi tekee stop merkin

Mikä on AVEKKI?

AVEKKI-koulutus tarjoaa toimintatapamallin uhka- ja väkivaltatilanteisiin ja erityisesti niiden ennaltaehkäisyyn.

ihmiset kokoontuneet ympyrään

Koulutukset

Koulutusten tavoitteena on luoda turvallinen työyhteisö niin asiakkaalle, kuin työntekijöillekin. Räätälöimme juuri teidän yrityksen tarpeita vastaavan kokonaisuuden.

käsi pysäyttää puupalikoiden kaatamisen

Kouluttajakoulutus

AVEKKI-kouluttajakoulutus antaa valmiudet toimia AVEKKI-kouluttajana esimerkiksi omassa työyhteisössä.


Ota yhteyttä!