CENTERS

Suunnittelu- ja kehittämispalvelut

Centers tarjoaa palvelujen ja tuotteiden, liikeideoiden, -toiminnan, yritysten digitaalisuuden, muotoilun, palvelumuotoilun ja graafinen suunnittelu- ja kehittämispalveluja sekä yrittäjyysvalmennusta. Centers-palvelukokonaisuuksia on neljä: Business Center, Design Center, Digi Center ja Wellness Center.

Business Center

Business Center on pohjoissavolainen palveluverkosto, joka vahvistaa yrittäjyys- ja liiketoimintaosaamista. Business Center edistää myös Pohjois-Savon yrittäjyys- ja innovaatiokasvatusta yrittäjäjärjestöjen, oppilaitosten ja kuntien yhteistyönä. Business Centerin palveluihin kuuluvat yrittäjyys- ja innovaatiopalvelut, uusien palvelujen ja tuotteiden kehittäminen sekä Havuja#!@%&! –ohjelmakokonaisuus (sopii ideatiimeille, startupeille ja kasvaville yrityksille.) 

Business Centerin logo

Design Center

Design Center tarjoaa laajan kattauksen laadukkaita ratkaisuja yritysten brändin ja tuotepaletin kehittämisen tarpeisiin. Palveluihimme kuuluvat mm. graafinen suunnittelu, palvelumuotoilu, applikaatiotuotanto (UI/UX), verkkoviestintä, av-tuotanto, 3D-mallinnus sekä tila- ja tuotemuotoilu. Laajasta palvelukattauksestamme räätälöimme yksilöllisesti parhaimmat ratkaisut kokonaisvaltaisiin yritysuudistuksiin ja tuoteinnovaatioihin saakka.

Design Center logo

DigiCenterNS

DigiCenterNS tukee Pohjois-Savon alueen yrityksiä uuden digiteknologian soveltamisessa ja alentaa uuden teknologian käyttöönottokynnystä sekä pienennetään teknologiariskiä. Kumppaneita tuetaan teknologian esiselvitys- ja pilotointipalveluilla. Lisäksi järjestämme teknologia seminaareja ja webinaareja. Teknologia teemoista vahvasti mukana ovat IoT, 5G, tekoäly, robotiikka ja XR-teknologiat. 

DigiCenterNS-logo

Wellness Center Savonia

Kokonaisvaltainen hyvinvointi on tärkeää niin työssä kuin arjessa jaksamisessa. Hyvinvoiva työntekijä on yrityksen kantava voimavara. Wellness Center haluaa tukea työntekijöiden hyvinvointia tarjoamalla yrityksen tarpeisiin vastaavia palveluita. Palveluihin kuuluu mm. tyhy- ja virkistyspäivät, työergonomiakartoitukset, fyysisen suorituskyvyn ja kehonkoostumuksen mittaaminen sekä ravitsemukseen, uneen ja palautumiseen liittyvät luento- ja työpajakokonaisuudet.

Wellness Centerin logo

Savonia-yrityksille
Inhimillisesti tehokas vanhustyö tuo aikaa kohdata ihmisen

21/02

2024

Icon stop
Inhimillisesti tehokas vanhustyö tuo aikaa kohdata ihmisen

20/02

2024

Icon stop
Sote-alan osaaminen nyt ja tulevaisuudessa –työpajojen tuloksia osaamisen kehittämisestä

Tässä artikkelissa kuvataan JOPPI-hankkeessa toteutettujen työpajojen tuloksia sotealan osaamisen kehittämisestä. Lue lisää.

Kansainväliset opiskelijat ovat suuri potentiaali työvoimapulasta kärsivälle Itä-Suomelle

19/02

2024

Icon stop
Kansainväliset opiskelijat ovat suuri potentiaali työvoimapulasta kärsivälle Itä-Suomelle

09/02

2024

Icon stop
Traumainformoitu lähestymistapa kansalaistaidoksi

Onko työyhteisössänne koskaan pohdittu, kuinka yksilön tai työyhteisön haavoittavat kokemukset vaikuttavat nykyhetkeen? Lue lisää.

kädet ja

31/01

2024

Icon stop
Savonia ja Business Finland aloittavat yhteistyön Ukrainan vihreän siirtymän tukemisessa

25/01

2024

Icon stop
Jatkuva oppiminen osaksi sote-alan arkea – (JOPPI)- hanke käynnistyi Pohjois-Savossa

Merkittävä osa työuran aikaisesta oppimisesta tapahtuu työpaikoilla ja osana työn tekemistä. Lue lisää.

Koulutus rauhan asialla – Savonialla monipuolisia palveluja ukrainalaisille

24/01

2024

Icon stop
Koulutus rauhan asialla – Savonialla monipuolisia palveluja ukrainalaisille

17/01

2024

Icon stop
Millaista ruokaa tulevaisuudessa tuotetaan? Agri-Food Future 2024 kokosi koko ruokaketjun yhteen

Jotta koko ruoantuotannon ketju toimii, tarvitaan uudenlaisia toimintamalleja, lisää yhteistyötä, lisäarvon tuotantoa sekä reilumpaa tulonjakoa ruokaketjun sisällä. Lue lisää.