CENTERS

Suunnittelu- ja kehittämispalvelut

Centers tarjoaa palvelujen ja tuotteiden, liikeideoiden, -toiminnan, yritysten digitaalisuuden, muotoilun, palvelumuotoilun ja graafinen suunnittelu- ja kehittämispalveluja sekä yrittäjyysvalmennusta. Centers-palvelukokonaisuuksia on neljä: Business Center, Design Center, Digi Center ja Wellness Center.

Business Center

Business Center on pohjoissavolainen palveluverkosto, joka vahvistaa yrittäjyys- ja liiketoimintaosaamista. Business Center edistää myös Pohjois-Savon yrittäjyys- ja innovaatiokasvatusta yrittäjäjärjestöjen, oppilaitosten ja kuntien yhteistyönä. Business Centerin palveluihin kuuluvat yrittäjyys- ja innovaatiopalvelut, uusien palvelujen ja tuotteiden kehittäminen sekä Havuja#!@%&! –ohjelmakokonaisuus (sopii ideatiimeille, startupeille ja kasvaville yrityksille.) 

Business Centerin logo

Kaija Sääski

Business Centerin yhteyshenkilö Kaija Sääski

kaija.saaski@savonia.fi
044 785 6922


Design Center

Design Center tarjoaa laajan kattauksen laadukkaita ratkaisuja yritysten brändin ja tuotepaletin kehittämisen tarpeisiin. Palveluihimme kuuluvat mm. graafinen suunnittelu, palvelumuotoilu, applikaatiotuotanto (UI/UX), verkkoviestintä, av-tuotanto, 3D-mallinnus sekä tila- ja tuotemuotoilu. Laajasta palvelukattauksestamme räätälöimme yksilöllisesti parhaimmat ratkaisut kokonaisvaltaisiin yritysuudistuksiin ja tuoteinnovaatioihin saakka.

Design Center logo

Jaakko Laukkanen

Savonia Design Center yhteyshenkilö Jaakko Laukkanen

jaakko.laukkanen@savonia.fi
044 785 6916


DigiCenterNS

DigiCenterNS tukee Pohjois-Savon alueen yrityksiä uuden digiteknologian soveltamisessa ja alentaa uuden teknologian käyttöönottokynnystä sekä pienennetään teknologiariskiä. Kumppaneita tuetaan teknologian esiselvitys- ja pilotointipalveluilla. Lisäksi järjestämme teknologia seminaareja ja webinaareja. Teknologia teemoista vahvasti mukana ovat IoT, 5G, tekoäly, robotiikka ja XR-teknologiat. 

DigiCenterNS-logo

Aki Happonen

DigiCenterin yhteyshenkilö Aki Happonen

aki.happonen@savonia.fi
044 785 6033


Wellness Center Savonia

Kokonaisvaltainen hyvinvointi on tärkeää niin työssä kuin arjessa jaksamisessa. Hyvinvoiva työntekijä on yrityksen kantava voimavara. Me Wellness Centerillä (ent. Viretori) haluamme tukea työntekijöidenne hyvinvointia ja tarjoamme juuri teidän tarpeisiinne vastaavia palveluita. Tarjoamme mm. työergonomiakartoituksia, fyysisen suorituskyvyn ja kehonkoostumuksen mittaamista sekä ravitsemukseen, uneen ja palautumiseen liittyvää ohjausta ja neuvontaa.

Wellness Centerin logo

Sanna Hukkanen

Wellness Center Savonian yhteyshenkilö Sanna Hukkanen

sanna.hukkanen@savonia.fi
044 785 6824