CENTERS

Suunnittelu- ja kehittämispalvelut

Centers tarjoaa palvelujen ja tuotteiden, liikeideoiden, -toiminnan, yritysten digitaalisuuden, muotoilun, palvelumuotoilun ja graafinen suunnittelu- ja kehittämispalveluja sekä yrittäjyysvalmennusta. Centers-palvelukokonaisuuksia on neljä: Business Center, Design Center, Digi Center ja Wellness Center.

Business Center

Business Center on pohjoissavolainen palveluverkosto, joka vahvistaa yrittäjyys- ja liiketoimintaosaamista. Business Center edistää myös Pohjois-Savon yrittäjyys- ja innovaatiokasvatusta yrittäjäjärjestöjen, oppilaitosten ja kuntien yhteistyönä. Business Centerin palveluihin kuuluvat yrittäjyys- ja innovaatiopalvelut, uusien palvelujen ja tuotteiden kehittäminen sekä Havuja#!@%&! –ohjelmakokonaisuus (sopii ideatiimeille, startupeille ja kasvaville yrityksille.) 

Business Centerin logo

Design Center

Design Center tarjoaa laajan kattauksen laadukkaita ratkaisuja yritysten brändin ja tuotepaletin kehittämisen tarpeisiin. Palveluihimme kuuluvat mm. graafinen suunnittelu, palvelumuotoilu, applikaatiotuotanto (UI/UX), verkkoviestintä, av-tuotanto, 3D-mallinnus sekä tila- ja tuotemuotoilu. Laajasta palvelukattauksestamme räätälöimme yksilöllisesti parhaimmat ratkaisut kokonaisvaltaisiin yritysuudistuksiin ja tuoteinnovaatioihin saakka.

Design Center logo

DigiCenterNS

DigiCenterNS tukee Pohjois-Savon alueen yrityksiä uuden digiteknologian soveltamisessa ja alentaa uuden teknologian käyttöönottokynnystä sekä pienennetään teknologiariskiä. Kumppaneita tuetaan teknologian esiselvitys- ja pilotointipalveluilla. Lisäksi järjestämme teknologia seminaareja ja webinaareja. Teknologia teemoista vahvasti mukana ovat IoT, 5G, tekoäly, robotiikka ja XR-teknologiat. 

DigiCenterNS-logo

Wellness Center Savonia

Kokonaisvaltainen hyvinvointi on tärkeää niin työssä kuin arjessa jaksamisessa. Hyvinvoiva työntekijä on yrityksen kantava voimavara. Wellness Center haluaa tukea työntekijöiden hyvinvointia tarjoamalla yrityksen tarpeisiin vastaavia palveluita. Palveluihin kuuluu mm. tyhy- ja virkistyspäivät, työergonomiakartoitukset, fyysisen suorituskyvyn ja kehonkoostumuksen mittaaminen sekä ravitsemukseen, uneen ja palautumiseen liittyvät luento- ja työpajakokonaisuudet.

Wellness Centerin logo

Savonia-yrityksille