Muunneltavia tiloja eri käyttötarkoitukseen

#yrityksille

Tarvitsetko tiloja koulutuksiin, kokouksiin tai erilaisiin tapahtumiin ?

Vuokraamme vapaasti muunneltavia ja hyvällä varustetasolla olevia tiloja toimipisteissämme. Käytettävissä ovat myös ryhmätyötilat, jotka on suunniteltu mm. työpajatyöskentelyyn. Luokkia voi käyttää samanaikaisesti hyväksikäyttäen teams- tai zoom-neuvottelua. Lähes kaikista tiloista löytyy tietokone, dataprojektori, dokumenttikamera, kaiuttimet, mikrofoni ja valkotaulu. Erikoisuutena uudesta Kampussydämmestä löytyy mm. katsomo, flyygeli, kahvilapalvelut ja erillinen kokoustila. Tilakokonaisuus mahdollistaa erilaiset tapahtumat isommallekin henkilömäärälle.

Lähes kaikki tilat ovat uusia, väljiä, valoisia ja niissä on helppo huomioida korona-ajan suositukset turvaväleineen. Kampusten välittömässä läheisyydestä löytyy runsaasti pysäköintipaikkoja. Microkadun sisäpihalla on bussipysäkki, josta pääset helposti Kuopion keskustaan, juna-asemalle tai lentokentälle. Kaikki kampukset sijaitsevat erinomaisten kulkuyhteyksien varrella.

Pyydä lisätietoja tai tarjous linkistä ”Palvelupyyntö – klikkaa tästä”.

Saat tarkempia tietoja myös alla olevista kampus-linkeistä ja 360-asteen kuvia Microkadun kampuksen tiloista (klikkaa kuvaa ja katso tilaa eri suuntaan).

Klikkaa kampuksille:

Microkadun kampus

Iisalmen kampus

Varkauden kampus

Yhteystiedot:

Tomi Hyttinen
Liiketoimintapäällikkö
Puh. 044 785 5006

Luokkatila B5019 monipuolisella kalustuksena mm. sohvaryhmä ja älynäyttö


Ryhmätyötila B5114, jossa mm. katsomorakenne ja älynäyttö


Näkymiä kampussydämmestä, jossa mm. aula, kahvila kalusteineen, lasitettu show-room D1032, D1036. Tilat ovat helposti muunneltavissa.


Luokkatila D3019, joka helposti eroteltavissa kahdeksi tilaksi.


Tila katsomorakenteella ja monipuolisella varustuksella J102 ja J112. Aulatila ja ympärillä luokkatiloja lasiseinillä.