EDU

Koulutus- ja osaamisen kehittämispalvelut

EDU tarjoaa osaamispalveluja asiantuntijuuden syventämiseen ja osaamisen vahvistamiseen. EDU on yksityishenkilöiden ja yritysten kumppani, joka kulkee mukana työuran ja organisaation kehittymisen eri vaiheissa.

Me

olemme koulutuksen, yrityslähtöisen suunnittelun ja ohjauksen asiantuntijoita. Iloinen ja reipas joukkomme auttaa teitä löytämään sopivat tavat kehittää työyhteisön osaamista ja on mukana muuttuvissakin tilanteissa. Tervetuloa tutustumaan meihin, ideoidaan yhdessä!

Riitta Turjamaa
Jatkuvan oppimisen johtaja

riitta.turjamaa@savonia.fi
044 7856 413


Koulutusten suunnittelu

tehdään meillä monialaista osaamista hyödyntäen. Me löydämme osaavat kouluttajat ja asiantuntijat, huolehdimme laadukkaasta toteutuksen järjestämisestä ja rakennamme yhdessä tarpeidenne mukaisen osaamisen kehittämisen suunnitelman. Jatkuva oppiminen on meidän juttu, laitetaan yhdessä idean kipinät syttymään!

Annika Ojala
Koulutusasiantuntija

Annika Ojala

annika.ojala@savonia.fi
044 785 6133

Anne-Maria Moilanen
Koulutusasiantuntija

Anne-Maria Moilanen, liiketoimintasuunnittelija

anne-maria.moilanen@savonia.fi
044 785 6089

Marjut Hentunen
Liiketoiminta-assistentti

Marjut Hentunen, liiketoiminta-assistentti

marjut.hentunen@savonia.fi
044 785 6420

Mikko Myllymäki
Kehittämispäällikkö

Henkilökuva, Mikko Myllymäki

mikko.myllymaki@savonia.fi
044 785 6004


Ohjaus

on yksi ammattikorkeakoulun timanttiosaamisista, ja sitä meiltä saavat myös yritykset. Suunnittelemme teidän tarpeisiinne personoituja polkuja avoimen ammattikorkeakouluopintoihin tai tutkintoihin. Tutustu tarjontaamme, ja tiesitkö, että kokoamme avoimen koulutuskokonaisuuksia myös kysyntälähtöisesti tai että YAMK-tutkinnot voi aloittaa silloin, kun teille sopii!

Katso tämän hetkinen tarjonta:

Mari Miettinen
Ohjausasiantuntija

Mari Miettinen, ohjausasiantuntija

mari.miettinen@savonia.fi
044 785 7425

Arja Hiltunen
Koulutussuunnittelija (YAMK-opinnot)

arja.hiltunen@savonia.fi
044 785 5045


palautumisen taidot

Hyvinvointi

Työssä jaksaminen edellyttää, että yksilön kokonaisvaltainen hyvinvointi on hyvällä tasolla. Etsittekö keinoja kuormituksen ja palautumisen tasapainoon, vinkkejä ravitsemussuositusten soveltamiseen, työkaluja jaksamiseen, hyvinvointiin ja vuorovaikutukseen tai koulutusta työergonomiaan ja äänenkäyttöön työssä? Muun muassa näihin teemoihin voitte tutustua tarkemmin tilauskoulutustemme kautta. Räätälöimme teille tarpeisiin sopivan kokonaisuuden.  

Työyhteisön kehittäminen

Muuttuvassa maailmassa ketterästi kehittyvän työyhteisön tunnistaa hyvinvoinnin, tuottavuuden ja tuloksellisuuden kautta. Haluaisitteko kehittää työyhteisönne osaamista tai parantaa arjen toimivuutta? Räätälöidään tarpeisiinne sopiva kokonaisuus.

Johtaminen

Kuinka johdan työyhteisöä jatkuvasti muuttuvassa maailmassa? Miten tuen omaa jaksamistani johtajana tai esihenkilönä? Tarjoamme räätälöityjen valmennusten avulla työkaluja yrityksenne toiminnan kehittämiseksi sekä välineitä omaan johtamiseen. Kysy lisää, niin lähdetään yhdessä suunnittelemaan sopivaa kokonaisuutta.

avekki savonia

AVEKKI

AVEKKI-koulutus tarjoaa toimintatapamallin uhka- ja väkivaltatilanteisiin ja erityisesti niiden ennaltaehkäisyyn. Koulutusten tavoitteena on luoda turvallinen työyhteisö niin asiakkaalle, kuin työntekijöillekin. Räätälöimme juuri teidän yrityksenne tarpeita vastaavan kokonaisuuden. Lisäksi AVEKKI-kouluttajakoulutus antaa valmiuden toimia AVEKKI-kouluttajana omassa työyhteisössä.

EA-koulutukset

Räätälöimme ensiapukurssit juuri teidän yhteisönne tarpeisiin. Kursseilla voidaan painottaa esim. lasten, veneilijöiden, vanhusten ensiapua tai esim. sähkö-, ravintola-, ja vanhustyön erityispiirteitä.

Simulaatiokoulutukset

Simulaatio-oppiminen edistää osaamista motivoivasti ja turvallisesti aidoissa simuloiduissa tilanteissa. Koulutuksia järjestetään Savonian Simulaatiokeskuksessa Kuopiossa.

Asiakaskokemus

Kuinka voitte vaikuttaa positiivisesti viestinnällä omaan liiketoimintaan ja millainen merkitys asiakaskokemuksella on. Kuinka yrityksenne voisi parantaa asiakaskokemusta palvelumuotoilun keinoin tai kehittää verkossa tapahtuvaa markkinoinnin osaamistanne? Muun muassa näihin teemoihin voimme räätälöidä tarpeisiinne sopivaa koulutusta. Jos kaipaatte lisäksi työkaluja esimerkiksi hyvän palveluohjauksen periaatteisiin, viestintään tai eri vuorovaikutustilanteisiin asiakkaan kanssa, autamme myös näissä.


Savonia-yrityksille
Muutosjohtaminen kaksoissiirtymässä OSA 3: Keskusteleva organisaation kehittäminen
PRO

12/07

2024

Icon stop
Muutosjohtaminen kaksoissiirtymässä OSA 3: Keskusteleva organisaation kehittäminen

PRO

01/07

2024

Icon stop
Muutosjohtaminen kaksoissiirtymässä OSA 2: Muutosjohtamisen mallit

Yritysten on sopeuduttava nopeasti muuttuviin toimintaympäristöihin ja omaksuttava uusia teknologioita. Lue lisää.

Vaaleahiuksinen nuori nainen seisoo kirjastossa, nojaa hyllyyn ja pitää kannettavaa tietokonetta sylissään.

27/06

2024

Icon stop
Harjoittelussa Savonialla – millaista on hypätä opiskelijasta harjoittelijaksi?

PRO

26/06

2024

Icon stop
Roottorin hiilijalanjäljen vertailulaskenta SimaPro LCA-ohjelmistolla

Savonia ammattikorkeakoulun, Savon ammattiopiston ja LUT-yliopiston toteuttamassa HitLeap-hankkeessa yksi työpaketti käsittelee hitsauksen ympäristövaikutuksia. Lue lisää.

Ihmisiä kerääntyneenä pöydän ympärille tutkimaan piirustusta ja keskustelemaan, taustalla näkyy muita ihmisiä omien pöytien ääressä.
PRO

26/06

2024

Icon stop
Kiertotalouteen siirtymisen pullonkaulat ja ratkaisut sekä alueellinen tekstiilien ekosysteemimallinnus

PRO

26/06

2024

Icon stop
Muutosjohtaminen kaksoissiirtymässä OSA 1: Johtaminen

Digitaalinen ja vihreä kaksoissiirtymä ovat tulevaisuuden teollisuuden keskeisiä tekijöitä, ja vaativat merkittäviä muutoksia liiketoimintamalleissa ja toimintatavoissa. Lue lisää.

Turvaliiveihin ja keltaisiin kypäriin pukeutunut mies ja nainen osoittavat seisovat sisätiloissa ikkunan ääressä ja osoittavat rakennuksen kattoa.

26/06

2024

Icon stop
”Tavara voisi liikkua lähiruoan lailla paikallisessa verkostossa” – paikallisella yhteistyöllä edistetään uudelleenkäyttöä saneerauskohteessa

24/06

2024

Icon stop
Puolivälissä kehittämistyötä työn vaikutukset alkavat hahmottua

Yhteisöohjautuvuudessa on kyse yhteistyön kehittymisestä ja uusien ratkaisujen löytämisestä. Lue lisää.