Opiskelijaelämää MusiTassa

#tempory

#savotta

#sykettä

Opiskeluelämä Savoniassa

Musiikin ja tanssin opiskelijat kuuluvat osaksi Savonian monialaista opiskelijayhteisöä. MusiTassa opiskelijoita on lähes 300 ja lisäksi kulttuurialalla opiskelee lähes 500 muotoilijaa. Opiskeljoiden hyvinvvoinnista pitää huolta koko Savotta Ry sekä musiikin ja tanssin yksikön opiskelijayhdistys Tempo Ry. Lisäksi yksikkömme tekee läheistä yhteistyötä Kuopion konservatorion, Taideyliopiston Sibelius-Akatemian Kuopion yksikön ja kaupunginorkesterin kanssa.

Musiikin ja tanssin Tempo ry

Savonia-ammattikorkeakoulun musiikin- ja tanssinopettajaopiskelijoiden opiskelijayhdistys Tempo ry opiskelijoidensa etuja, lisää vuorovaikutusta eri linjojen välille (rytmi- ja klassinen musiikki ja tanssi), tekee yhteistyötä muiden ainejärjestöjen ja opettajien kanssa ja järjestää tapahtumia.

Tempoon voi liittyä KideApp-sovelluksen kautta, koko opiskelun kattava jäsenyys 25€.

Löydät meidät instagramista #tempo_ry

Opiskelijakunta Savotta ry

Savotta ry huolehtii opiskelijoiden hyvinvoinnista ja edunvalvonnasta koko Savonian laajuisesti ja varmistaa opiskelijoiden äänen kuulumisen Savoniassa.

Tuutori-toiminta

Tuutorin tärkein tehtävä on toimia vertaistukena kaikille opiskelijoille ja auttaa heitä luovimaan opiskelijaelämässä eteenpäin.

Sykettä päivääsi

SYKETTÄ – Kuopion korkeakoululiikunta on Savonia-ammattikorkeakoulun ja Itä-Suomen yliopiston Kuopion kampuksen opiskelijoiden ja henkilöstön liikuntapalvelukokonaisuus.