Opiskelijalähettiläitä Studia-messuilla 2022.

Savonia mukana Studia-messuilla 28.–29.11.2023 – tule tutustumaan koulutustarjontaan

Savonia-ammattikorkeakoulu on mukana Studia-messuilla Helsingin Messukeskuksessa 28.–29. marraskuuta.

Savonian, Itä-Suomen yliopiston, Karelia-ammattikorkeakoulun, Kuopion kaupungin ja Joensuun kaupungin yhteisellä osastolla esitellään Itä-Suomen koulutustarjontaa ja opiskelijaelämää Kuopiossa ja Joensuussa.

Messuosastolle mennään yhteisellä Valitse vapaus -teemalla, johon tiivistyy ajatus tilasta loistaa omana itsenään. Yllättävät mahdollisuudet opinnoissa ja vapaa-ajalla takaavat omannäköisen ja ikimuistoisen opiskeluajan aitojen ihmisten Kuopiossa ja Joensuussa. 

– Studia-messut ovat loistava mahdollisuus tavoittaa valtakunnallisesti korkeakouluun hakemista suunnittelevia. Kahden kaupungin ja kolmen korkeakoulun yhteistyöllä voimme tuoda esille Itä-Suomen monipuolista koulutustarjontaa ja hyvää elämisen laatua, Savonia-ammattikorkeakoulun viestintäjohtaja Anne Heikkinen kertoo. 

Studia-messut on Suomen suurin opiskelu- ja uratapahtuma. Yhteisosastolla (osaston numero 1c31) on mukana opiskelijoita sekä oppilaitosten asiantuntijoita kertomassa itäisten kaupunkien opiskelumahdollisuuksista. Tervetuloa vierailemaan messuosastolle!

Opiskelijalähettiläitä Studia-messuilla 2022.

Kuvassa Savonian, Karelian ja Itä-Suomen yliopiston opiskelijalähettiläät ensimmäisen messupäivän aamuna vuonna 2022.

Lisätietoja

Juho Papinniemi 
markkinointiasiantuntija 
Savonia-ammattikorkeakoulu 
puh 044 785 6087 
juho.papinniemi@savonia.fi 

Jenni Peltonen 
markkinointikoordinaattori 
Itä-Suomen yliopisto 
puh 050 468 4964 
jenni.peltonen@uef.fi