Felicia Holmström, insinööri (AMK), tietotekniikka

26.01.2021   OpiskelijatarinatOpiskelijatarinatTekniikan opiskelijatarinat

Valmistuessani ylioppilaaksi minulla ei ollut mitään tietoa siitä, mitä haluaisin opiskella. Satuin Opintopolkua selatessani huomaamaan, että haku Savonia-ammattikorkeakoulun tietotekniikan insinööritutkinnon monimuotototeutukseen oli avoinna. Perehdyin opintojen sisältöön ja päädyin täyttämään hakemuksen, sillä teknologia on kiinnostanut minua aina.

Asuin siinä vaiheessa vielä toisella paikkakunnalla, joten opiskelupaikan saatuani muutin Kuopioon tietämättä mitään koko kaupungista. Vaikka monimuoto-opiskelussa on kaiken ikäisiä ja taustaisia opiskelijoita, onnistuin kuitenkin lyhyessä ajassa löytämään hyvin samanhenkisiä ihmisiä tukiverkostokseni Kuopioon.

Opintoni ovat vasta alussa, mutta kaikki tähän mennessä on ollut mahtavaa. Olen mielestäni saanut kaiken tarvittavan informaation opintoihin liittyen ja opettajat ovat olleet rentoja ja ammattimaisia.

Odotan innolla tulevaisuuden tuomia haasteita ja mahdollisuuksia. Olen varma, että tulen löytämään töitä tietotekniikan parista ja voi olla, että tutkinnon jälkeen haluan opiskella vielä lisää. Lopuksi haluan muistuttaa kaikille, että pelottavat päätökset voivat joskus olla elämämme parhaita päätöksiä. Olkaa siis rohkeita. Niin minäkin olin ja tein hyvän valinnan.


Kiinnostuitko alasta?