Pinkkiä ohjelmakoodia.

Code Academy – Uratarinat

#SavoniaAMK

Janin Kaikkosen uratarina:

Jani Kaikkonen.

Jani oli yksi ensimmäisistä Savonia Code Academy -koulutuksen suorittaneista. Hän lähti koulutukseen ilman aiempaa ohjelmointikokemusta ja huomasi pian koodaavansa kaiken vapaa-ajan päivätyön jälkeen. Koulutuksen jälkeen hän kiittelee perusteellisia sekä innostavia opettajia. Korkeakouludiplomi taskussaan Jani uskaltaa jo ihan rehellisesti sanoa osaavansakin jotain.

Juha-Pekka Liimataisen uratarina:

Juha-Pekka Liimatainen.

Juha-Pekka oli työskennellyt pitkään freelancerina ja halusi vakituiseen työsuhteeseen ohjelmistokehitystehtäviin. Hän halusi päivittää osaamistaan nykyaikaisiin ohjelmistotekniikoihin ja -kieliin. Juha-Pekka oli käynyt tietojenkäsittelytiedettä ennen Code Academyyn osallistumistaan. Lisäksi hän oli koodannut useita verkkokauppasivustoja. Juha-Pekka työskentelee nykyään koodauksen parissa päivittäin ja voi suositella Savonia Code Academyä kaikille!

Andrei Kolmakowin uratarina:

Andrei näki ilmoituksen Savonia Code Academystä Savon Sanomissa kesällä 2019. Hän oli pitkään miettinyt kouluttautumista työn ohelle ja Savonia Code Academy oli tähän loistava vaihtoehto. Kokemusta hänellä oli ohjelmoinnin perusteista 80-90-luvuilta, joten hän halusi päivittää osaamistaan. Code Academy antoi Andreille päivitettyä osaamista, joita hän hyödynsi siirtyessään tutkinto-opiskelijaksi insinööripuolelle. Opinnoissaan hän pystyi hyödyntämään Savonia Code Academyssä kerryttämiään opintopisteitä. Andrei koki koulutuksen hyödylliseksi itselle.