Tietokonekoodia pinkiksi sävytettynä.
Haluatko oppia koodaamaan tai syventää osaamistasi koodauksen saralla? Savonia Code Academyn tarjonnasta löydät opintoja sekä aloittelijoille, että edistyneemmille koodauksesta kiinnostuneille.

Kenelle?

Haluatko tutustua koodaamiseen? Kiinnostaako alanvaihto tai opiskelu työn ohessa? Kaipaatko päivitystä nykyiseen osaamiseesi?

Savonia Code Academy sopii juuri sinulle! Tarjoamme osaamista sekä aloittelijoille, että edistyneemmille koodauksesta kiinnostuneille.

Mitä?

Tarjonnastamme löytyy eritasoisia kokonaisuuksia sekä yksittäisiä opintojaksoja, joista voit valita itsellesi sopivan kokonaisuuden.

Tutustu tekoälyn ohjelmointiin tai perehdy Python-ohjelmointiin!

Miksi?

Koodaajille on nyt sekä tulevaisuudessa kysyntää.

Opettajamme ovat IT-alan sekä tietojenkäsittelyn asiantuntijoita ja oppimisen ammattilaisia, joten saat loistavat eväät jatkaa koodaamisen parissa vaikka tutkinto-opiskelijaksi asti.

Opiskelu

Lähes kaikki opinnot suoritetaan verkossa, mahdolliset lähiopetustunnit ovat Microkadun kampuksella Kuopiossa. Tarvitset opinnoissa oman koneen. Löydät lisätietoja sopivasta koneesta ohjeita uudelle opiskelijalle -sivulta kohdasta Oma tietokone opinnoissa.

Opiskelijoiden kokemuksia

”Minulla ei ollut aiempaa ohjelmointikokemusta, mutta pian huomasin koodaavani kaiken vapaa-aikani päivätyön jälkeen”

Jani Kaikkonen

”Työskentelin pitkään freelancerina ja halusin vakituiseen työsuhteeseen ohjelmistokehitystehtäviin. Code Academyssä päivitin osaamistani nykyaikaisiin ohjelmistotekniikoihin ja -kieliin”

Juha-Pekka Liimatainen

”Mietin pitkään kouluttautumista työn ohelle ja Savonia Code Academy oli tähän loistava vaihtoehto. Hyödynsin saamaani osaamista siirtyessäni tutkinto-opiskelijaksi insinööripuolelle.”

Andrei Kolmakow

Kohti tutkinto-opiskelua?

Savonia Code Academyssa voit koota oman opintokokonaisuutesi ja hyödyntää opiskeltuja kursseja hakiessasi tietotekniikan insinöörin tai tietojenkäsittely tradenomin tutkintoon.

Kysy lisää:
Mari Miettinen
Ohjausasiantuntija
mari.miettinen@savonia.fi
Puh. 044 785 7425

EDU Ohjausasiantuntija Mari Miettinen