Tietokonekoodia pinkiksi sävytettynä.
Code Academy logo

Haluatko oppia koodaamaan tai syventämään taitojasi koodauksen saralla? Savonia Code Academyn opinnot tarjoaa monipuolisia opintoja sinulle, joka haluat oppia tulevaisuuden ammatin, päivittää osaamistasi tai vaihtaa alaa. Savonia Code Academyn avulla tämä on nyt mahdollista!


Mitä

Savonia-ammattikorkeakoulun tarjonnasta löytyy juuri sinulle sopiva kokonaisuus tarpeen ja kiinnostuksen mukaan. Eikä sinulla tarvitse olla aikaisempaa kokemusta koodauksesta!


Miksi

Digitalisaatio kasvaa kovaa vauhtia ja haasteisiin on kova tarve vastata uusien innovaatioiden avulla. Nyt sinullakin on oiva mahdollisuus kouluttautua tulevaisuuden ammattiin.


Kenelle

Savonia Code Academy on tarkoitettu kaikille ja kaiken tasoisille koodauksesta kiinnostuneille henkilöille.


Sisältö

  • Kurssit aloittelijoille
  • Kurssit keskitaso
  • Kurssit ammattilaisille

Uratarinat

Jani Kaikkonen.

Jani Kaikkosen uratarina

Juha-Pekka Liimatainen.

Juha-Pekka Liimataisen uratarina

Andrei Kolmakowin uratarina


Tietoja opettajista

Kouluttajamme ovat IT-alan sekä tietojenkäsittelyn asiantuntijoita. Ammattiosaamisen lisäksi he ovat kaikki myös oppimisen ammattilaisia. Vahva ja monipuolinen osaaminen näkyy eri tavoin toteutettavissa työelämälähtöisissä koulutuksissa, myös verkko-opinnoissa. Kouluttajamme kehittävät jatkuvasti myös omaa osaamistaan, joten heillä on aina ajankohtaiset tiedot sekä taidot.


Lisätiedot ja yhteydenotot

Savonia Code Academyssa voit koota itsellesi oman opintokokonaisuutesi. Voit hyödyntää näitä kursseja hakiessasi tietotekniikan insinöörin tai tietojenkäsittely tradenomin tutkintoon. Kiinnostuitko? Kysy lisää!

Lähes kaikki opinnot suoritetaan verkossa, mahdolliset lähiopetustunnit ovat Microkadun kampuksella Kuopiossa. Tarvitset opinnoissa oman koneen. Löydät lisätietoja sopivasta koneesta tästä linkistä kohdasta Oma tietokone opinnoissa.

Kysy lisää:

Mari Miettinen
Ohjausasiantuntija

etunimi.sukunimi@savonia.fi
Puh. 044 785 7425