Opinto-opas
Opinto-opas
Vuonna 2022 alkavat ja sitä aiemmat koulutukset
Savonian uuden opinto-oppaan (2023 ja tämän jälkeen alkavat koulutukset) löydät täältä.
Lähtökohdat | Osaamistavoitteet | Opintojen rakenne | Asiantuntijuuden kehittyminen | Toteutus | Opintojaksotaulukko |
MM19SM Matkailu- ja ravitsemisalan tutkinto-ohjelma (monimuotototeutus)
Opintojaksokuvaus
Koodi | 4 LLXH300 |
Nimi | Esta es nuestra empresa! |
Nimi englanniksi | Esta es nuestra empresa! |
Laajuus | 5 op |
Osaamistavoitteet | Opiskelija osaa viestiä espanjan kielellä omasta toimialasta sekä kertoa oman alan yrityksestä ja/tai tapahtumasta. Opiskelija osaa työelämässä tarvittavia puhelin- ja keskustelufraaseja. Opiskelija syventää espanjan kielen rakenteiden ja sanaston hallintaa sekä tuntee oman alansa terminologiaa. |
Keskeiset sisällöt | - Omasta toimialasta kertominen - Yrityksen/tapahtuman esittely - Puhelinkeskustelu - Rakenteiden syventäminen - Oman alan terminologia |
Suoritustavat | 4-5 kirjallista ja suullista arvioitavaa portfoliotyötä ja/tai lopputentti. |
Arviointiasteikko | 0 - 5 |
Materiaali | Kurki, K. & al. 2015 Buenas Migas 2, kpl:t 1-8 (soveltuvin osin). Otava. Keuruu. |
Edeltävät opinnot | Espanjan peruskurssi ja/tai Työelämän espanja tai vastaavat tiedot. |
Muuta huomioitavaa | Opintojakso on verkkopainotteinen. Opintojakso on mahdollista suorittaa myös täysin verkko-opintoina. Tämä on Espanjan jatkokurssi 2. |
Yhteyshenkilö | Mylläri Anu |
<< Takaisin opintojaksotaulukkoon
Pidätämme oikeuden opetussuunnitelmien muutoksiin mm. opiskeltavien sisältöjen päivitystarpeiden takia.