Opinto-opas
Opinto-opas
Vuonna 2022 alkavat ja sitä aiemmat koulutukset
Savonian uuden opinto-oppaan (2023 ja tämän jälkeen alkavat koulutukset) löydät täältä.
Lähtökohdat | Osaamistavoitteet | Opintojen rakenne | Asiantuntijuuden kehittyminen | Toteutus | Opintojaksotaulukko |
MM19SM Matkailu- ja ravitsemisalan tutkinto-ohjelma (monimuotototeutus)
Opintojaksokuvaus
Koodi | 4 LLXF300 |
Nimi | Voici notre entreprise! |
Nimi englanniksi | Voici notre entreprise! |
Laajuus | 5 op |
Osaamistavoitteet | Opiskelija osaa viestiä ranskan kielellä omasta toimialasta sekä kertoa oman alan yrityksestä ja/tai tapahtumasta. Opiskelija osaa viestiä ranskan kielellä liikematkan eri vaiheissa. Opiskelija syventää ranskan kielen rakenteiden ja sanaston hallintaa sekä tuntee oman alansa terminologiaa. |
Keskeiset sisällöt | - Omasta toimialasta kertominen - Yrityksen/tapahtuman esittely - Liikematkan eri vaiheet: hotellissa ja ravintolassa asiointi, yritysvierailu - Rakenteiden syventäminen - Oman alan terminologia |
Suoritustavat | 4-5 kirjallista ja suullista arvioitavaa portfoliotyötä ja/tai lopputentti. Aktiivinen osallistuminen lähiopetukseen. |
Arviointiasteikko | 0 - 5 |
Materiaali | Penfornis, J-L. 2011 Français.com. Français professionnel. Niveau intermédiaire. CLE international. Paris. |
Edeltävät opinnot | Ranskan peruskurssi ja/tai Työelämän ranska tai vastaavat tiedot. |
Muuta huomioitavaa | Tämä on Ranskan jatkokurssi 2. |
Yhteyshenkilö | Mylläri Anu |
<< Takaisin opintojaksotaulukkoon
Pidätämme oikeuden opetussuunnitelmien muutoksiin mm. opiskeltavien sisältöjen päivitystarpeiden takia.