Opinto-opas
Opinto-opas
Vuonna 2022 alkavat ja sitä aiemmat koulutukset
Savonian uuden opinto-oppaan (2023 ja tämän jälkeen alkavat koulutukset) löydät täältä.
Lähtökohdat | Osaamistavoitteet | Opintojen rakenne | Asiantuntijuuden kehittyminen | Toteutus | Opintojaksotaulukko |
MM19SM Matkailu- ja ravitsemisalan tutkinto-ohjelma (monimuotototeutus)
Course Description
Code | 4 MMVM9260 |
Name | Creating Experiences |
Credits | 5 cr |
Credits in Foreign Language | 5 cr |
Objectives | The student is able to design and implement customer-oriented and experiential services with emphasis on corporate responsibility framework. The student is able to apply methods of service design, and develop and refine service concepts according to the principles of company responsibility and sustainable development and utilizing the strengths of the company and its operating environment. |
Content | The core content of the course is - corporate responsibility - customer understanding and sociology of tourism - experience economy and Models of experience production - wellness and well-being steering consumption and demand of services - service design in product development |
Requirements | Active participation in web-learning activities, individual and group assignments, practical casework and report, exam |
Grading Scale | 0 - 5 |
Course material | Arantola,H.2006 Customer Insight: uusi väline liiketoiminnan kehittämiseen. Helsinki: WSOYpro Pine, B.J. & Gilmore, J.H. 2013. The experience economy: past, present and future. In Sundbo, J & Sorensen, F. Handbook on the Experience Economy, Publisher: Edward Elgar. Muu materiaali ilmoitetaan opintojakson aikana. |
Prerequisites | |
Other considerations | |
Contact | Verhelä Pauli Korhonen Jorma |
<< Takaisin opintojaksotaulukkoon
Pidätämme oikeuden opetussuunnitelmien muutoksiin mm. opiskeltavien sisältöjen päivitystarpeiden takia.