Opinto-opas
Opinto-opas
Vuonna 2022 alkavat ja sitä aiemmat koulutukset
Savonian uuden opinto-oppaan (2023 ja tämän jälkeen alkavat koulutukset) löydät täältä.
Lähtökohdat | Osaamistavoitteet | Opintojen rakenne | Asiantuntijuuden kehittyminen | Toteutus | Opintojaksotaulukko |
MM19SM Matkailu- ja ravitsemisalan tutkinto-ohjelma (monimuotototeutus)
Opintojaksokuvaus
Koodi | 4 MMVM9400 |
Nimi | Vastuullisuus toimialalla |
Nimi englanniksi | Responsibility in Tourism and Hospitality |
Laajuus | 5 op |
Osaamistavoitteet | Opiskelija tiedostaa vastuullisen toiminnan periaatteet toimialalla sekä kiertotalouden merkityksen liiketoiminnassa. Hän ymmärtää matkailu- ja ravitsemisalan logististen prosessien ja ostotoiminnan merkityksen. |
Keskeiset sisällöt | Opintojakson keskeinen sisältö on - vastuullinen liiketoiminta - vastuullisuuden mittareita ja laatustandardeja - kiertotalous - logistiset toimintaprosessit - ostotoiminta. |
Suoritustavat | Aktiivinen osallistuminen opetukseen, yksilö- ja ryhmätehtävät, verkkotehtävät, tentti |
Arviointiasteikko | 0 - 5 |
Materiaali | Materiaali ilmoitetaan opintojakson aikana. |
Edeltävät opinnot | |
Muuta huomioitavaa | |
Yhteyshenkilö | Vornanen Tanja Vauhkonen Sirpa |
<< Takaisin opintojaksotaulukkoon
Pidätämme oikeuden opetussuunnitelmien muutoksiin mm. opiskeltavien sisältöjen päivitystarpeiden takia.