Opinto-opas

Vuonna 2022 alkavat ja sitä aiemmat koulutukset

Kulttuuriala, Muotoilu
Kulttuuriala, Musiikki ja Tanssi
Luonnonvara-ala
Matkailu- ja ravitsemisala
Sosiaali- ja terveysala, Iisalmi
Sosiaali- ja terveysala, Kuopio
Tekniikan ala, Kuopio
Tekniikan ala, Varkaus
Liiketalouden ala, Kuopio
Savonian monialaiset opinnot
Savonian valintakurssit

Savonian uuden opinto-oppaan (2023 ja tämän jälkeen alkavat koulutukset) löydät täältä.

Lähtökohdat Osaamistavoitteet Opintojen rakenne Asiantuntijuuden kehittyminen Toteutus Opintojaksotaulukko

MM19SM Matkailu- ja ravitsemisalan tutkinto-ohjelma (monimuotototeutus)

Opintojaksokuvaus

Koodi4 MMAM9100
NimiIdeasta palveluksi
Nimi englanniksiFrom Idea to Service Product
Laajuus5 op
OsaamistavoitteetOpiskelija osaa kuvata ja osittain soveltaa matkailu- ja ravitsemispalvelujen palveluprosesseja. Opiskelija ymmärtää palveluprosessin merkityksen liiketoiminnalle. Hän osaa tulkita matkailu- ja ravitsemisalan yrityksen tunnuslukuja palvelujen kehittämisessä, tuotteistamisessa ja toiminnan ohjaamisessa.
Keskeiset sisällötOpintojakson keskeinen sisältö on
- palveluprosessien toimintaperiaatteet
- palvelumuotoilun perusteita
- elämyksellisen ja asiakaslähtöisen palvelutuotteen suunnittelu ja toteutus
- palvelutuotteen kustannuslaskenta ja markkinointi
SuoritustavatAktiivinen osallistuminen opetukseen, yksilö- ja ryhmätehtävät, verkkotehtävät.
Arviointiasteikko0 - 5
MateriaaliTONDER, Mika 2013. Ideasta kaupalliseksi palveluksi. Helsinki: Restamark Oy.
Muu materiaali ilmoitetaan opintojakson aikana.
Edeltävät opinnot
Muuta huomioitavaa
YhteyshenkilöVornanen Tanja
Verhelä Pauli

<< Takaisin opintojaksotaulukkoon

 

Pidätämme oikeuden opetussuunnitelmien muutoksiin mm. opiskeltavien sisältöjen päivitystarpeiden takia.