Opinto-opas
Opinto-opas
Vuonna 2022 alkavat ja sitä aiemmat koulutukset
Savonian uuden opinto-oppaan (2023 ja tämän jälkeen alkavat koulutukset) löydät täältä.
Lähtökohdat | Osaamistavoitteet | Opintojen rakenne | Asiantuntijuuden kehittyminen | Toteutus | Opintojaksotaulukko |
MM19SM Matkailu- ja ravitsemisalan tutkinto-ohjelma (monimuotototeutus)
Opintojaksokuvaus
Koodi | 4 MMAM9100 |
Nimi | Ideasta palveluksi |
Nimi englanniksi | From Idea to Service Product |
Laajuus | 5 op |
Osaamistavoitteet | Opiskelija osaa kuvata ja osittain soveltaa matkailu- ja ravitsemispalvelujen palveluprosesseja. Opiskelija ymmärtää palveluprosessin merkityksen liiketoiminnalle. Hän osaa tulkita matkailu- ja ravitsemisalan yrityksen tunnuslukuja palvelujen kehittämisessä, tuotteistamisessa ja toiminnan ohjaamisessa. |
Keskeiset sisällöt | Opintojakson keskeinen sisältö on - palveluprosessien toimintaperiaatteet - palvelumuotoilun perusteita - elämyksellisen ja asiakaslähtöisen palvelutuotteen suunnittelu ja toteutus - palvelutuotteen kustannuslaskenta ja markkinointi |
Suoritustavat | Aktiivinen osallistuminen opetukseen, yksilö- ja ryhmätehtävät, verkkotehtävät. |
Arviointiasteikko | 0 - 5 |
Materiaali | TONDER, Mika 2013. Ideasta kaupalliseksi palveluksi. Helsinki: Restamark Oy. Muu materiaali ilmoitetaan opintojakson aikana. |
Edeltävät opinnot | |
Muuta huomioitavaa | |
Yhteyshenkilö | Vornanen Tanja Verhelä Pauli |
<< Takaisin opintojaksotaulukkoon
Pidätämme oikeuden opetussuunnitelmien muutoksiin mm. opiskeltavien sisältöjen päivitystarpeiden takia.